2012. szeptember 16., vasárnap

Mini haul

Gondolkoztam rajta, hogy megéri-e írni egy haul bejegyzést erről a két apróságról, de végül úgy döntöttem megírom, szóval itt van. :)

Wedge Sneakers
Először a Petőfi Sándor utcában terveztem ilyet venni, de ott már nem volt a méretemben, úgyhogy elmentem a Savoya Parknál lévő Deichmannba, de ott meg nem tetszett. Csalódottan mentem haza fele, a "nekem már sosem lesz cipőm" gondolattal - ami szerintem mindenkinek ismerős -, amikor hirtelen megláttam, hogy van ott egy Glo Jeans nevű üzlet is, ahol árulnak ilyet. Először ezt a kinézetűt észre sem vettem, csak a simát, aztán megláttam ezt, és nagyon megtetszett, főleg, hogy bőr is van benne és cipzáros. Azóta le sem szakad a lábamról, imádom!



Fekete farmer
Ez csak egy egyszerű fekete farmer, amire már régóta szükségem volt. Pont ma volt rajtam először, és áldom az eget, hogy végre találtam egy farmert, amit nem kell 5 percenként húzogatnom. Olyan mintha rám szabták volna, és nagyon kényelmes is.



Nektek hogy tetszik a cipő?

12 megjegyzés:

  1. lovely purchases.real basics.
    love the sneakers!
    Join my ZARA BAG GIVEAWAY!

    VálaszTörlés
  2. ÁÁÁÁ még mindig szerelmes vagyok a wedge sneakerökbe!!:) A fekete nadrág is nagyon tetszik. Megkérdezhetem az árát?:)

    VálaszTörlés
  3. Wááá.Utállak.Régóta ilyen cipőért csorgatom a nyálam de sehol nem találok.Gondolkoztam hogy interneten rendelek.Mennyiért vetted,ha szabad ,megkérdeznem?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. 6.590 Ft volt, és szerintem ez pont az, amit fölösleges netről rendelni, mert már nagyon sok helyen kapható. (Zara, Humanic, Deichmann, Pull & Bear, Bershka + kínaik)

      Törlés
    2. Köszönöm.:)Kisvárosi lányként marad a kínai üzletek látogatása...

      Törlés
    3. Nincs mit, az enyém is kínai. :)

      Törlés
  4. Én is szeretnék wedge sneakers-t, a deichmann-osat néztem neten/képen, egy másik üzletben próbáltam is, de szűknek éreztem. Most hogy írtad, hogy kényelmes még egy érv, hogy vegyek. :)

    VálaszTörlés
  5. Úriiiisten :)
    Teljesen belezúgtam ebbe a cipőőőbe:O
    Már régóta szeretnék egy Wedge Sneakerset, de sehol sem találok, itt Veszprémmegyében.:( Nem tudsz segíteni?:)
    A blogom: http://zsaniiblog.blogspot.hu/
    xx: zs
    <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kínai üzletekben nézz körül, az enyém is az! :)

      Törlés
  6. az a cipőő *_* pont ugyanilyet keresek!!! ennél szebbet még nem láttam :OO ha megunnád postázd :P

    VálaszTörlés

Minden vélemény számít!