2012. szeptember 10., hétfő

NOTD - Nude és arany

A Lori Anne csillámos körömlakkom még mindig a top 5 kedvencem közé tartozik, és az utóbbi időben ezt használom a legszívesebben. Most a körmeim csak egyszerű nude árnyalatúak, a gyűrűsujjamon pedig 2 réteg arany csillámos lakk van, hogy ne legyen olyan unalmas az egész. Ez most kivételesen visszafogott és elegáns, de tetszik. :)

Miket használtam?
- Essence Studio nails alaplakk - soft white (03)
- Catrice Ultimate Nudes - My Cafe Au Lait At Notre Dame (030)
- Lori Anne - Gold Glitter
- Essence Studio nails fedőlakk - soft white (03)

Hogyan készítettem el?
Ez most képről is látszik, de azért leírom, mert mindig le szoktam. Először az Essence alaplakkal kezdtem, majd 2 rétegben használtam a Catrice nude lakkját, kivéve a gyűrűsujjamon, mert azt arany csillámos körömlakkal festettem be 2 rétegben. Végül pedig a fedőlakk következett.


Nektek hogy tetszik?

5 megjegyzés:

  1. Basszus én ma pont ilyenre csináltam meg a körmöm! :P szép lett

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép :))) Mostanában mindig úgy festem én is a körmeimet,hogy a gyűrűsujj különbözik.Most nekem ezüstre van lakkozva,a gyűrűsujjaimra pedig egy fekete kereszt ;) Nekem nagyon tetszik..:D

    VálaszTörlés
  3. Először és utoljára is ugyan így festettem ki a körmöm a essence nude-jával, annyira nem szeretem, nekem túl visszafogott. Erősebb színeket jobban kedvelem, viszont a te csillámos lakkod erőteljesebb szín, jobban tetszik. :)

    VálaszTörlés

Minden vélemény számít!