2012. szeptember 17., hétfő

2 NOTD - Flitterek, Nyári virágok

Most ez egy kicsit másabb körmös bejegyzés lesz, mert 2 félét is mutatok nektek: az egyik az enyém, a másik pedig a barátnőmé, aki ma délután átjött hozzám, hogy megcsináljam neki is a körmét. Mi még nyári hangulatban vagyunk, ezt igazolja a körmünk is. :) Szép, erős és egészséges körmei vannak, így öröm rajta dolgozni. Nem szeretem a virágokat (a rózsa kivételével), de még nekem is nagyon tetszik ez a díszítés, bár az én rövid körmeimen nem mutatna ilyen jól, de nem is szeretnék virágokat a körmömre. Az enyém pedig a kedvenc körömlakkommal lett kifestve, és a gyűrűsujjamat apró színes kövekkel díszítettem, amik engem a flitterekre emlékeztetnek.


Miket használtam?
- Essence Studio nails alaplakk - soft white (03)
- OPI Italian Love Affair (127)
- Essence Studio nails fedőlakk - soft white (03)
- Apró dízsítőkövek (100 Ft-osban vettem)

Hogyan készítettem el?
Először az Essence alaplakkját használtam, majd miután megszáradt 2 rétegben felvittem a babarózsaszín OPI körömlakkot. Amíg még frissen felvitt a lakk, a gyűrűsujjamat kidíszítettem a kövekkel, ami elég macerás volt, és kb. az 1/4 részénél feltettem magamnak a kérdést, hogy mégis miért kezdtem én ilyenbe bele. Végül is megérte, mert szerintem szép lett. Az Essence pontozóecsetét használtam, amivel rendkívül egyszerű a díszítés. Csak be kell vizezni a végét és egyszerűen "rátapadnak" a legapróbb kövek is

-----------------------------------------------------------------------



Miket használtam?
- Essence Studio nails - soft white (03)
- Avon - Lemon Sugar
- Essence Studio nails - soft white (03)
-  Virágos díszítőkövek (100 Ft-osban vettem.)

Hogyan készítettem el?
Az alaplakk után 2 rétegben használtam az Avon lakkot, majd még mielőtt az megszáradt volna, az Essence pontozóecset segítségével kidíszítettem a gyűrűsujjat a virágos kövekkel. Végül pedig 2 rétegben felvittem a fedőlakkot.


Nektek hogy tetszenek?

4 megjegyzés:

  1. jajdejóók *_* .. főleg a tiéd a kis flitterekkel ♥ nagyon cuki

    VálaszTörlés
  2. Szuper lett mindkettő, de a tiéd a kedvencem :)

    VálaszTörlés
  3. mindkettő nagyon jól sikerült, de valamiért nekem az első jobban tetszik. : )

    VálaszTörlés

Minden vélemény számít!