2012. június 5., kedd

TESZT - Essence fehér szemceruza + Stay with me szájfény

Ebben a bejegyzésben erről a két Essence termékről olvashattok tesztet.

Essence szemceruza - white (02)
Már egy ideje szerettem volna venni egy fehér szemceruzát, mert ha az alsó vízvonalat kihúzzuk vele, akkor nagyobbítja a szemeket, és valóban. :) Erre az Essence-re esett a választásom, mert ez volt a legolcsóbb, 400 HUF. A csomagolásával semmi baj nincs, jól záródik, bele merem dobni a táskámba, anélkül, hogy félnék, hogy leesik róla a teteje. A pigmentáltsága - ahogy a képen is látszik - nagyon jó, és vízvonalon is ilyen remekül teljesít. A tartóssága egy ilyen olcsó és egy fehér szemceruzához képest nem rossz, 3-4 óránként frissítenem kell. Összefoglalva: aki egy olcsó és jó minőségű fehér szemceruzát keress, szerintem ne keressen tovább, én nagyon megszerettem. Hibátlan csomagolás, jó pigmentáltság, átlagos tartósság. Amióta ez meg van, nem is használtam fekete szemceruzát, főként, mert nagyítja a szemet, és kinyitja a tekintetet, és természetesebb is.

Essence Stay with me szájfény - My Favourite Milkshake (02)
Sok blogon olvastam már róla, és ahogy a teszteket is láttam, eldöntöttem, hogy ilyen nekem is kell. Sokáig hezitáltam egy rózsaszínesebb és ez között, de végül ezt választottam. Biztos vagyok benne, hogy nem ez az utolsó ilyen szájfényem, a babarózsaszínt és a pirosat is meg szeretném majd venni. A csomagolása kifejezetten tetszik, pedig az Essence mindig mindent túl tud díszíteni. Tetszik az is, hogy látom a színét, bár ez a szájfényeknél általában így is szokott lenni. Rendesen záródik. Az applikátorával (kiráz a hideg ettől a szótól) könnyen lehet dolgozni, és pont elegendő szájfényt vesz fel. Az illata isteni, egész nap bírnám szagolgatni. Nekem kiskoromból a rózsaszín dínós fogkrém jutott róla eszembe. :) A tartóssága átlagos, nekem kb. 3 órát bírt ki evéssel, ivással. Ezt egyébként suliba szeretem a legjobban használni, mert egy nagyon természetes árnyalat, de azért mégis ad egy kis színt, és fényt az ajkaknak. Összegezve: ezt szerintem minden lánynak ki kéne próbálni. :D Nagyon megszerettem. Finom illat, hibátlan csomagolás, átlagos tartósság és az applikátorával egyszerűen lehet dolgozni, és pont elegendő szájfényt vesz fel. Az ára pedig 645 HUF, ami ezek mellé elég baráti.




Csupaszon

Szájfénnyel

Itt pedig egy egész arcos kép a szájfénnyel és a szemceruzával.


Nektek van Essence Stay with me szájfényetek? Szeretitek?

6 megjegyzés:

  1. Még nem mertem próbálkozni a fehér szemceruzával, de most kedvet kaptam hozzá, veszek egyet magamnak! :)

    VálaszTörlés
  2. én imádom a fehér szemceruzát, először azért vettem, mert láttam vhol neten, hogy ezzel érik el, hogy nagyobbnak tűnjön az ember szeme, én meg imádom a szemeket, meg a sajátomat kiemelni, szóval alapból az ötlet is óriási :)

    VálaszTörlés
  3. Én is imádom a fehér szemceruzát és ugyanez van meg nekem is, és az essence termékek szerintem óriásiak, a csillogos körömlakkokat imádom :D

    VálaszTörlés
  4. Én vettem anno egy fehér szemceruzát a essence-től, a metallics kollekció darabját. Nekem semmi se látszódott belőle, kifejezetten vízvonalra szerettem volna.. :(

    De ez elég meggyőző volt, lehet be kellene ezt a "nem csillámos" verziót szerezni :D

    A szájfény pedig nagyon jól áll neked! :D

    VálaszTörlés
  5. azt a szemceruzát imádom :)

    VálaszTörlés
  6. Nekem is megvan ez a szemceruza és én is szeretem. :)

    VálaszTörlés

Minden vélemény számít!