2012. június 9., szombat

Az idei nyár slágere: Wedge Trainers

A nagyvárosokban már kezdik elárasztani az utcákat az úgynevezett Wedge Trainerek, amik magyarul "magassarkú sportcipőt" jelentenek. Én teljesen odavagyok értük, össze is szedtem 10 darabot, amit szívesen elfogadnék és bármikor felvennék. A laza összeállításokat kicsit nőiesebbé teszik, ami főleg a járáson látszik meg, az elegáns szetteket pedig sportosabbá varázsolják.
1.) Jeffrey Campbell  2.) Jeffrey Campbell  3.) Marc Jacobs  4.) ASH  5.)ASH  6.) ASOS  7.) Isabel Marant  8.) Topshop  9.) Topshop  10.) Marc Jacobs

Nyilván felmerült a kérdés azokban, akiknek tetszik ez a trend, hogy kis hazánkban lehet-e már valamelyik üzletben kapni, és ha jól tudom nem, de idővel ide is be fogják hozni. A Bershkának is elég sok idő kellett ahhoz, hogy loafer cipőket dobjon piacra. Az egyetlen, amit találtam az a lenti képen látható fehér H&M cipő, de tudtommal sajnos ez nem lesz kapható Magyarországon. :(A hírességek így viselik:

Kate Bosworth

Jourdan Dunn

Miranda Kerr

Ciara


Inspiráció7226643506_ecc715966b_o_large


Tumblr_m2zeb8ekto1qbhipzo1_500_large7226649774_94bdeb32dd_o_largeNektek tetszenek az ilyen cipők? Hordanátok?

11 megjegyzés:

 1. Jó llenne elérhetö áron itthon is kapni.

  VálaszTörlés
 2. Van a Deichamannban is! :)

  http://www.deichmann.com/HU/hu/shop/noi/noi-cipok/00008001102801/Magas%20sz%C3%A1r%C3%BA%20f%C5%B1z%C5%91s%20cip%C5%91.prod?r=5&c=3&filter_size=all&st=PRODUCT&filter_cat=noi/noi-cipok/noi-cipok-fuzoscipok

  VálaszTörlés
 3. nekem eddig nagyon nem tetszettek valamiért ezek a cipők, de most meghoztad a kedvem :)

  VálaszTörlés
 4. http://www.tally-weijl.com/collection/products/show-subcategory/articles/subcategory/shoes/article/13037.html

  Pont tegnap láttam meg :)

  VálaszTörlés
 5. De ezeknek amúgy mi értelme?
  Ne kötekedés csak tényleg tudni akarom:)
  Magasabbnak tűnjön benne az ember, anélkül, h sarkakon kelljen tipegni? Vagy?

  VálaszTörlés
 6. Őszintén? Nekem ez teljesen undorító.. Nem értem az alapkoncepiót sem, se nem sportos, nőies meg végképp nem.. tragikus. az igényesség szikrányi jelét sem látom benne.

  VálaszTörlés
 7. Nem szeretem az ilyen cipőket, bár a húgomnak van egy kék darabja a H&M-ből az egész tűrhető, valamint a legfelső képen a fekete szegecses/tüskés bejön, azt még el is tudnám képzelni magamon. :)De ahogy Kate hordja az egyszerűen.. uf... na mindegy. :)

  bOri
  /www.die-toborn.blogspot.com/

  VálaszTörlés
 8. Nekem sem tetszenek. Van amelyik jól néz ki ezek közül, de ha már sportos kinézetű cipőt akarok akkor valóban legyen is az. A kényelmes cipőket is elrontani?

  VálaszTörlés
 9. nekem a fehér H&M-es nagyon tetszik! :)

  sytlevoguebeauty.blogspot.hu

  VálaszTörlés
 10. IMÁDOM!!!!! :D AKAROOOOM!!!!!!!!!!

  VálaszTörlés

Minden vélemény számít!