2011. szeptember 25., vasárnap

Terranova Fall/Winter 2011/12

Tegnap barátnőmmel voltunk nézelődni az Ikeába, mert rám jött a lakberendezhetnék. :D Utána pedig a nézelődhetnék, úgyhogy átmentünk onnan az Árkádba. Csak pár üzletbe mentünk be, mert ő már nagyon unta. :D A Terranoába is bementünk, mert ott már rég voltam, és kíváncsi lettem, hogy mi van vele azóta. Kb. 1 éve voltam utoljára ott, mert nem szerettem. Egyáltalán nem, soha semmit nem találtam magamnak ott. DE most hajjajj. :S Kár volt benézni, mert csak csorgatom a nyálam a sok szép ruha után. Először megmutatok nektek 19 kampányképet, ami nekem a 42-ből a legjobban tetszett, aztán a videót, majd pár ruhadarabot, amit kinéztem magamnak. :) Volt még ami tetszett, csak azok nem voltak az online shop képei között.


















 

Nagyon nehéz volt választanom, de ez a kedvencem az összes kampánykép közül. Gyönyörű! Annyira irigylem mindkét lányt a szépségéért.



Amiket kinéztem magamnak...

Baglyos felső
Mindkét színbe tetszik, és mivel elég hosszú a felső, ezért cicanadrággal venném fel. A fehéret kékkel, a szürkét barnával. Ja és egy ugg-gal. :) (A fehéret feketével, a barnát barnával.) Szuperkényelmes lenne.


3/4-es ujjú felső
A képen nem látszik, de van rajta egy zseb is. Lehet, hogy túl egyszerűnek és unalmasnak gondolod most ezt, de nekem tetszik. :) Fel kell dobni mondjuk egy hosszú feltűnő nyaklánccal. Télre és őszre ez szerintem tökéletes. A fekete telitalpúmmal venném fel.


Masnis zsebű hosszú kardigán
Ááá ez annyira tetszik, olyan aranyos. :) Nagyon sok féle színbe lehet kapni, nekem a világosbarna tetszett a legjobban azt hiszem.



Rövid kardigán
Nekem kell egy kék. :) Mindegy milyen árnyalatban.



Gombos 3/4-es ujjú felsők
Ilyet őszre/télre mindenképp szeretnék, minél több színbe. Az a pirosas nagyon tetszik. :)



Piros-fekete kockás ing
Csak mert jól néz ki. :) De ezért annyira nem vagyok oda, úgyhogy ezt szerintem nem veszem meg. Máshol láttam sokkal jobbat.



Baseball dzseki
Ez tetszik, de baseball dzsekit a New Yorkerbe fogok venni, ha ott lesz még.



Fekete szegecses bőrdzseki
Ezt egyből kiszúrtam az üzletben, ahogy beléptem. :D Szerelmes lettem belé. Rögtön bele is bújtam, és akkor már tudtam, hogy ez a dzseki nekem KELL! Ja és aztán jött a csattanó, megnéztem az árát; 17.000 HUF. MENNYI? :DD Ez szemétség, még a Stradivariusba, P&B-be és a Bershkába is olcsóbbak dzsekik. Pont egy Terranovába majdnem 20ezer? Vicc. Amúgy a dzseki nagyon jó meleg, élőbe sokkal jobban néz ki mint a képen. A kapucnit pedig le lehet gombolni, és alatta a pulcsiszerűséget is. Mert igazából nincs pulcsi alatta csak a cipzárnál egy olyan anyag, amitől olyan mintha pulcsi lenne a dzseki alatt. Cseles.



Melegítőnadrág
Tesire venném fel, futásra meg magasugrásra. Összefoglalva tehát sportoláshoz. :) Nagyon tetszik ez a nadrág.


MEGLEPETÉS! :D Muszáj még mutatnom pár képet a Terranova gyerek kampányából, mert olyan aranyosak. :)

Ennek a kislánynak gyönyörű haja van.








Szeretitek a Terranovát? Nektek hogy tetszenek a kampányképek?

8 megjegyzés:

  1. Én szeretem és a bejegyzésed után be is nézek! :)

    VálaszTörlés
  2. Én nagyon szeretem a terranovát:) Jó cuccok jó áron:) A pólóim/toppjaim szinte csak innen vannak:)

    VálaszTörlés
  3. lehet nekem is be kéne ugranom ide :D

    VálaszTörlés
  4. De rég voltam én is a Terranovában , valamikor nyár elején.De most a hétvégén minden féle képen be kellene nézzek , már azért a baglyos blúzért.

    VálaszTörlés
  5. waóóó nekem nagyon tetszenek :D nem tudod h a Gombos 3/4-es ujjú felsők mennyibe kerülnek ?:) ahw a bőrkabát nagyon jól néz ki *-*

    VálaszTörlés
  6. jéézusom de nagyon jóóók *-* !!!!
    még annyit szeretnék hogy az árátnem tudod megmondani ezeknek A RUHÁKNAK? :9

    VálaszTörlés
  7. linni&leah, LájkosGirl: Sajnos nem tudom... :S

    VálaszTörlés

Minden vélemény számít!