2017. január 3., kedd

2016-os összefoglaló

Minden évben készítek egy rövidke összefoglalót az előző évről, úgyhogy ez most sem maradhat el. Nem szoktam újévi fogadalmakat tenni, viszont szeretem összegezni a a céljaimat a jövőre nézve, az előző évemet úgyszintén, illetve, hogy mit tanultam az elmúlt évből.

Outfitek linkkel együtt: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8. (+2, ami nem fért rá: 9., 10.)

OUTFITEK
Többek között még mindig az outfit bejegyzések a kedvenceitek, bevallom; többnyire nekem is. A fenti képen a 2016-os szetteket láthatjátok, nekem egyértelműen az 5. volt a kedvencem, nektek? :)

MEGVALÓSÍTOTT CÉLOK
Tavaly februárban elkezdtem bikram jógázni, és azóta is heti 3-4 alkalommal járok, illetve vegán lettem, ez életem eddigi két legjobb döntése volt, és ezt minden túlzás nélkül állítom. Mindkét dolog hihetetlenül pozitív irányba vitt el, mind fizikailag mind lelkileg. A jógáról idén tavasszal tervezek majd írni egy részletesebb bejegyzést, a vegánságról pedig már készült is egy poszt, ami egyébként 2016-ban a blog egyik legnézettebb bejegyzése lett, IDE kattintva tudjátok megtekinteni.

AMIÉRT HÁLÁS VAGYOK/AMIRE BÜSZKE VAGYOK
Sikeres lett az érettségim, felvettek arra az egyetemre, ahova menni szerettem volna, leraktam a jogsit, sikerült a nyelvvizsgám, rengeteget utaztam, tavaly is bebizonyosodott, hogy igaz barátaim vannak, egészségesen étkezem, rendszeresen sportolok, nem foglalkozom semmivel, amiről tudom, hogy úgysem fontos, nem utolsó sorban pedig cruelty-free lett a blog, már csak állatkísérletektől mentes termékeket láthattok rajta.

ÚJ CÉLOK
Több bejegyzést szeretnék írni, illetve belekezdtem egy új projektbe (Instagramon már posztoltam róla egy képet), de az majd csak január vége/február eleje felé fog megvalósulni, nagyon izgi. :)

MIT TANULTAM 2016-BÓL?
Az egyik legfontosabb dolog az, hogy végre úgy ahogy megtanultam kezelni és elengedni a fölösleges stresszt és aggodalmakat, pozitívabban állok hozzá szinte mindenhez. Erről írtam is már korábban a blogra, úgyhogy most nem szeretném ezt részletezni. Egyébként nagyon szerettétek ezt a bejegyzést, rengeteg kattintás érkezett rá: ITT találjátok.

MILYEN LESZ A PRETTY AND NICE BLOG 2017-BEN?
Nagyon sok izgalmas posztot és újdonságot tervezek a már jól megszokott outfitek, tesztek, inspirációk stb. mellett, például egyszerű, egészséges vegán recepteket, több bejegyzést a lélek rovat alá, videókat, több DIY projektet és még sok mást, úgyhogy maradjatok velem. :)


Boldog új évet kívánok minden olvasómnak! 

6 megjegyzés:

  1. Nagyon örülök a sikerélményeidnek. Remélem hamarosan én is írhatok a nyelvvizsgás sikeremről, mert most az a legnagyobb célom:)
    Boldog Újévet!
    Bianka xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! Neked pedig sok sikert kívánok a nyelvvizsgához, hidd el, nem olyan nehéz, mint amilyennek tűnik. :)

      Törlés
  2. Én a jövő heti szalagavató miatt izgulok, no meg az érettségi miatt is :(
    Te hogy készültél a nehezebb tárgyakra?:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szalagavató miatt ne izgulj, az csak egy "buli". :)
      Igazából így utólag azt mondom, hogy az érettségi miatt sem kell, nagyon felfújják az emberek, főleg a tanárok. Huhh, hát matekból 1-1,5 hónapig különtanárhoz jártam, az emelt franciára elég sok érettségit megcsináltam, magyarra és fr civilizációra rengeteget tanultam, magyarra tényleg sokat kell, ott nem túloznak. :D
      A vége felé jöttem rá, hogy könyvtárban tudok a leggyorsabban haladni (nincs ami elvonja a figyelmem), ezért oda jártam (most az egyetemen is ott készülök a vizsgáimra :) ), illetve sok színes filcet használok, úgy könnyebben "lefényképezi" a szemem a tételeket. Ennyi, igazából semmi extra tippem nincs sajnos, de sok sikert kívánok az érettségihez! :)

      Törlés
  3. Örülök a sikereidnek és erre az évre is kívánom, hogy megvalósuljanak a céljaid! :) Én most elég nehéz helyzetben vagyok lelkileg, de remélhetőleg a pszichológus, a barátom és a családom támogatásával sikerül túllendülni a nehézségeken.
    Egyébként ne haragudj, hogy itt kérdezem meg, és eléggé off-topic, de Budapesten te jártál a CatCaféban már? :) Az árak milyenek? Látom, hogy te is nagyon szereted a cicákat, én is imádom őket, van is egy saját rosszaságom, aki egy nindzsa és egy szőrgombóc keveréke, megspékelve lapátfülekkel, szóval nagyon szeretnék egyszer eljutni abba a kávézóba. :) (bár előre félek, hogy majd haza akarom vinni az összes cicmákot :D )

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm. :) Én pedig bátorságot és kitartást kívánok neked!
      Igeen, többször is voltam már, nagyon szeretem, hangulatos hely. :) Az árak nem vészesek, azt hiszem 800 Ft körül vannak az italok és a sütik is. Ja, és egyébként több cica is tud pacsit adni. :D
      Uhh, irigyellek a cicádért, nagyon aranyos lehet! :)))

      Törlés

Minden vélemény számít!