2015. október 14., szerda

5 outfit ötlet őszre/télre

Ha épp nem tehetem meg, hogy új ruhadarabokat szerezzek be, akkor szívesen ábrándozom helyette, és különböző szetteket állítok össze. Ebben a bejegyzésben öt különböző outfit-et mutatok meg nektek, amikből ötletet, inspirációt meríthettek a hűvösebb napokra.
A teljes bejegyzésért kattints tovább!

THE CASUAL
Mind az öt szettet imádom, de ez az egyik kedvencem az utolsó mellett. Talán a legtöbbetekhez is ez fog a legközelebb állni, mert egyszerű, kényelmes és a legtöbb nő stílusába könnyen beépíthető. Ehhez különösebb hozzáfűznivalóm nincs, csak annyi, hogy az egyszerű, fekete-fehér szettekhez feltétlenül viseljetek vörös rúzst, ősszel úgyis szinte már kötelező! :)

THE WITCH
Egy kockás kabáttal biztosan nem fogunk beleolvadni a tömegbe, főleg ha többszínű, mint például a képen látható. Egy elöl gombos szoknyával pedig a jelenlegi szezonban semmiképp sem lőhetünk mellé.

THE WHITE
Ősszel és télen a legtöbben óvakodnak a fehér színtől, - ami persze az esőzések/sár/havazás miatt érhető is - pedig kevés elegánsabb dolgot tudok elképzelni egy hófehér kabátnál. Ráadásul ha mellé még a szett többi darabja és a kiegészítők is a minimál vonalat követik, akkor csillagos ötös!

THE TEEN
 Ez szintén egy egyszerűbb szett, de pár dologban mégis kicsit kitűnik (szoknya, táska), az összhang pedig véleményem szerint nagyszerű.

THE COAT
Teljesen beleszerettem ebbe a Marni kabátba, egyszerűen maga a tökély. Ha unjátok már a basic téli kabátokat, és a bevállalósabb, merészebb nők csoportját erősítitek, akkor egy ilyen darab a legjobb választás lehet. Ha elég szerencsések és kitartóak vagytok, akkor akár egy turkálóban is találhattok hasonlót, nem kell feltétlenül designer darabra gondolni. Plusz tipp: hordjatok magatoknál napszemüveget, még egy borongós napon is van esély elcsípni az utolsó napsugarakat!


Nektek melyik a kedvencetek?

4 megjegyzés:

  1. Hozzám a középső 3 áll a legközelebb, és a kedvencem a 3. szett!

    VálaszTörlés
  2. Nekem az 1. és a 3. a kedvencem, csodásak lettek! :) A 2. szettről pedig egyből az AHS - Coven jutott eszembe, szerintem nagyon passzolna abba az évadba. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tényleg, akkor talán nem véletlen, hogy én is gondolkozás nélkül a WITCH nevet adtak a szettnek. :)

      Törlés

Minden vélemény számít!