2015. október 16., péntek

Schwarzkopf Essential Looks 2015 ősz-téli trendbemutató

Előző héten a Schwarzkopf Professional sajtótájékoztatóján jártam, ahol az őszi-téli újdonságokkal ismerkedhettünk meg. Személy szerint én soha nem érzek késztetést arra, hogy változtassak a hajamon, még sosem volt festve, és már több mint öt éve nem volt levágva sem. (Persze havonta a végéből mindig vágok magamnak.) Ennek ellenére mégis érdekelnek az új frizuratrendek és hajápoló termékek.
A Schwarzkopf most az idősebb korosztályt célozta meg, és még a természetes ősz hajszínből és fényesebbet, ragyogóbbat tudnak varázsolni.
Másik újdonságuk pedig a FIBREPLEX, amit festés során használnak szalonjaikban. A festékhez/szőkítőporhoz hozzákeverik a terméket, amivel akár 94%-kal csökkenthető a haj töredezettsége. Az előtte-utána képek magukért beszélnek, IDE kattintva találhatsz is párat. A FIBREPLEX számomra nagyon meggyőző volt, ha festeném a hajam, akkor biztosan kipróbálnám.
További képekért kattints tovább!

Termékek az érett haj számára









Granny style :)





Tesztelésre kaptam egy OSIS+ Glamination csomagot, ami egy fényfokozó hajlakkot, egy előkészítő hajspray-t és 3db "láthatatlan" hajgumit tartalmaz. Ezekről majd egy külön bejegyzésben szeretnék bővebben írni, ha tartotok rá igényt.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Minden vélemény számít!