2014. május 5., hétfő

MAC Alluring Aquatic preview party

Előző héten a Váci utcai MAC-ben jártam, hogy közelebbről is megnézhessem az új Alluring Aquatic kollekciót. Ha kíváncsi vagy a nyári újdonságokra, akkor kattints tovább, mert szerencsére rengeteg képet sikerült készítenem.
Ebbe a kollekcióba tényleg beleszerettem, ráadásul első látásra, a türkizkék vízcseppes dizájnnak köszönhetően. A bronzosítók voltak a kedvenceim, mert tökéletes napsütötte és természetes hatást lehet elérni velük



A metálfényű szemhéjpúderekre is érdemes beruházni, mert nagyon könnyű velük dolgozni és a márkához hűen extra pigmentáltak is. Az áruk 6.200 Ft


A körömlakkok mellett sem mehetek el szó nélkül, hiszen mindhárom gyönyörű. A jobb szélső Submerged fantázianevű holografikus a kedvencem, ami élőben még csodásabb! A középső pedig akár csak a nap utolsó sugarai. :)





Amit még érdekesnek találtam az az új szempillaspirál volt, mert ahogy a képen is láthatjátok csupán két sor keféje van. A modellen is ezt a spirált használták és valóban nagyon szépen íveli és elválasztja a pillákat, egyáltalán nem ragasztja össze őket, így nagyon természetes hatást kapunk.

Ezeket a trio szemhéjpúdereket nem találtam annyira különlegesnek, egész jók, de simán elmentem mellettük.


Ami még megdobogtatta a szívem az a Patentpolish Lip Pencil 12 friss árnyalata. Nekem állagra olyannak tűntek mint az ajakápolók, de ezek elvileg rúzs és szájfény keverékei. Nyárra szerintem tökéletesek, egytől-egyig mindnek visszafogott, egyáltalán nem tolakodó színe van, még a piros is csak kellemes cseresznyeszínű.

 
Két kedvenc.




A kész smink. :)



Nektek hogy tetszik a kollekció?

2 megjegyzés:

  1. Szerintem gyönyörű ez a kollekció, mind atermékek, mind a csomagolás terén. :)

    VálaszTörlés
  2. Hihetetlenül jó kollekció*-* Imádom a MAC márkát :))

    VálaszTörlés

Minden vélemény számít!