2014. május 3., szombat

Áprilisi kedvencek

Egy újabb hónapot tudhatunk a hátunk mögött, és én a jól megszokott módon kedvences bejegyzéssel indítom az új hónapot. Ha kíváncsi vagy, hogy mik voltak áprilisban a kedvenceim, akkor kattints tovább!

MÁJUSI JOY - A JOY blogger reggelin kaptam ezt a megújult számot, és tényleg érezhetően más lett a magazin, sokkal tartalmasabb, igényesebb és élvezhetőbb. Ráadásul most kuponokat is találtok benne, amiket a következő hétvégén használhattok fel.

AUSSIE LUSCIOUS LONG SAMPON ÉS BALZSAM- Erről a hosszú hajra specializálódott termékcsaládról már korábban írtam nektek ITT. Tényleg érdemes kipróbálni, mert nagyon hatásos, az illata pedig megunhatatlan.

THE BODY SHOP ABSINTHE PURIFYING KÉZKRÉM - Erről a termékről is született már bejegyzés ITT. Szépen helyre rakta a száraz kezeimet, és hiába használom már régebb óta rendszeresen, még mindig nagy mennyiség van benne.

PUMA YELLOW BRASIL EDITION PARFÜM - Ezt a parfümöt több mint egy hete kaptam, de már most imádom, és azóta mindig ezt használom, pedig elég sok parfümöm van. Nagyon friss és nyárias, hatalmas kedvencem lett. Hamarosan külön posztot is láthattok majd róla.

HALVÁNYRÓZSASZÍN KÖRÖMLAKK - Ez egy névtelen körömlakk, de minden márkánál találni ilyen nude rózsaszínt. Az előző hónapban elég szépen helyrejöttek a körmeim és a kézfejem sem száraz már, ezért csak egy ilyen természetes árnyalathoz volt kedvem. Kivétel nélkül egész áprilisban ezt a lakkot használtam.

EZÜST GYŰRŰK - Ennek a két ezüst gyűrűnek pont olyan rózsaszín a gyöngye, mint az előbb említett körömlakknak, ezért tökéletesen passzolnak egymáshoz. Szóval nem véletlen, hogy ezeket hordtam leggyakrabban áprilisban. Mostanában amúgy is inkább az ezüstöt részesítem előnyben az arany helyett.


Nektek mik voltak az áprilisi kedvenceitek?

5 megjegyzés:

  1. Én is kipróbáltam ezt a hajápoló termékcsaládot,de nekem sajnos nem vált be. Elég hosszú hajam van,kicsit hosszabb,mint a tiéd,viszont 6 hónapja nagyon elkezdett töredezni. Gyorsan el is kezdtem kísérletezni,hogy mi lenne a legmegfelelőbb számomra,viszont folyamatosan csalódnom kellett. Amit viszont neked is ajánlanék ( ha szeretnél valami minőségit,újat kipróbálni ),akkor látogass el a White Hairbe,ott elég speckó termékeket lehet kapni ( Kevin Murphy ). Amióta idejárok,és Kevin Murphy termékeket használok otthon is,nem hogy nem töredezik a hajam,de még nő is elég durván :D Eddig is hamar megnőtt a hajam,most viszont minimum havi 2 centivel hosszabbodik,aminek még inkább örülök. Úgyhogy csak ajánlani tudom ezeket :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Uh, pont azzal a szalonnal szemezek már pár hónapja, mert Facebookon láttam pár munkájukat és elég szimpatikusak. :) Nekem tényleg nem volt problémám az Aussie termékekkel, de mindig szeretek új dolgokat kipróbálni, úgyhogy majd lehet benézek hozzájuk, köszi a tippet. :)

      Törlés
  2. Igen,Facen is látszik,hogy elég profi a WH,ezért is gondoltam,hogy ajánlom neked,mert tényleg érdemes hozzájuk benézni :)

    VálaszTörlés
  3. És a WH szalonban azok az árak vannak,amik az oldalukon is fel vannak tüntetve ? Csak mert én is szemezek velük.

    B. Sára

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is nézegettem már az árakat, szerintem biztosan! :)

      Törlés

Minden vélemény számít!