2014. április 25., péntek

VÉLEMÉNY: Aussie Luscious Long sampon és balzsam

Biztos többen emlékeztek, hogy tavaly már írtam nektek egyszer az Aussie hajápolási márkáról, mert meghívtak sajtótájékoztatóra, ahol közelebbről megismerhettem a termékeket. A Miracle Moist termékcsaládot kaptam tesztelésre, és annyira megszerettem, hogy miután elfogyott, az első utam a dm-be vezetett, hogy kipróbáljam a Luscious Long-ot is, amit kifejezetten hosszú hajra ajánlanak. Ha te is nagy hajkoronának örvendhetsz, akkor kattints tovább a teljes bejegyzésért, mert két igazán kiemelkedő termékről lesz szó.

Mit ígér?
"Termékek a megrázhatóan hosszú hajra, az ausztrál Kék-hegység egyes területein honos hegyi növény kivonatával. Segít, hogy hajad újra puha és fényes legyen."

Mi a véleményem?
Nagyon bíztam ebben a termékcsaládban is, mert az előtte használt Miracle Moist az eddigi legjobb sampon és balzsam volt, amit valaha próbáltam. A Luscious Long-ban sem kellett csalódnom. Gyönyörű fényes és selymesen puha lett tőle a hajam, pedig a hajpakolást most meg se vettem hozzá. Az illata minden Aussie terméknek mennyei, egész nap tudnám őket szagolgatni, ennek teljesen rágógumi illata van. Kellően habzik és tisztít, és ennél is ugyancsak el tudom mondani, hogy nagyban megkönnyíti hajmosás után a fésülést, amivel a hosszú hajú lányoknak gyakran meggyűlik a baja. Az illata kb 3 napig rendesen érződik, sokan meg is jegyezték már nekem. :) Amit még érdekesnek találtam, hogy maga a sampon intenzív türkizkék színű. Az ára 1.700 Ft és csakis a dm-ben vásárolhatjátok meg.

Összességében: Ha hosszú hajad van, és szeretnél egy csodás illatú sampont és balzsamot, ami még kellően ápolja is a hajad, akkor megtaláltad, amit keresel! Az eredmény: már egy használat után fényesebb, puhább és frissebb haj, valamint könnyebb fésülhetőség.


Egyéb megjegyzés: Több helyen is olvastam már, hogy sokaknak rendszeres használat után kiszárította, egyesek szerint teljesen tönkre tette a hajukat az Aussie termékei, de én már csak ezeket használom, és jelentem, szerencsére semmi ilyenről nem tudok beszámolni. :) Csak csupa pozitívumot tudok mondani, ezért is vásároltam újra, és bátran ajánlom mindenkinek.


Ti szeretitek az Aussie termékeket?

3 megjegyzés:

  1. Majd akkor megnézem a dm-ben és lehet ,hogy bevásárolok belőle!:)) x
    Bianka
    http://ruhamania.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

    VálaszTörlés

Minden vélemény számít!