2014. április 9., szerda

Instagram mix 01

Megtört a jég, mert február vége óta nekem is van Instagramom. :) Még csak elvétve töltök fel képeket, mert nagyon buta telefonom van, és a barátomét használom erre, ha lehetőségem van rá. Szülinapomra, (május) viszont már tervezek venni egyet, onnantól pedig már mindig aktív leszek Instagramon is. ITT tudtok követni!
A teljes bejegyzésért kattints tovább!
 1. Anyukám gardróbjában találtam egy gyönyörű bársonyruhát, amit ő még anno tizenévesen hordott, de sajnos nagy rám. :( Már évek óta szeretnék egy ilyet, a szívem szakad meg érte. / 2. A Mango jelenlegi kínálata. Meg tudnám váltani a világot abban a piros ruhában! / 3. Francia Vogue / 4. Ébredés az első napsugarakkal.

1. Kóbor cica a vonatállomáson. Én, mint macskamániás egy órát képes voltam ott guggolni és simogatni, még egy kis kaját is vettem neki. :) / 2. Imádom a ködös napokat, mindennél gyönyörűbb! / 3. Szomszéd cicus. / 4. Choies pisztoly clutch, ITT már láthattátok korábban.

1. Nőnap. / 2. Macskakiállítás. Aki ugyanúgy rajong ezekért a kis szőrgolyókért, mint én, az mindenképp menjen el egyszer. Ugyan nem lehet őket simogatni, de akkor is nagy élmény. / 3. Legjobb reggelek. :) / 4. Nem mai kép, de egyik kedvencem magamról.


1 megjegyzés:

  1. The secret's away, and you need to get your personal replicate from the Guild Wars 2 Information while you nevertheless may. Right here, could be the overview of the most crucial strategies you have to know,Initial, you need to choose the figure you need to represent hanging around. Each and every character possesses specific characteristics and also features and also experience. You also need to know which usually tools to take and get away from simply because no actual gun will perform.
    Buy Runescape Gold

    Cheap Runescape Gold


    VálaszTörlés

Minden vélemény számít!