2014. április 19., szombat

ALAPDARAB - A kis fehér ruha

A klasszikus kis fekete ruha fehér megfelelője is egy fontos alapdarab, ami egyetlen nő szekrényéből sem hiányozhat. Bármilyen korhoz, és bármilyen alakhoz meg lehet találni a megfelelő stílusút/szabásút. Sokan kissé tartanak tőle, és egész egyszerűen elsétálnak mellette az üzletekben, pedig tényleg érdemes beszerezni egyet, mert egy igazi jolly joker, ezerféleképpen kombinálható, a határ a csillagos ég. A kis fehér ruha ráadásul bármilyen szettben egy leheletnyi ártatlan bájt kölcsönöz viselőjének, amit tetszés szerint felerősíthetünk vagy tompíthatunk a kiegészítőkkel játszva.
Én most négyféle stílust állítottam nektek össze, ha kíváncsiak vagytok mindre, akkor kattintsatok tovább a teljes bejegyzésért!

A HÉTKÖZNAPI
Kényelmes, de mégis csinos és vagány is egyben. A fehér ugyebár mindenhez illik, de a fekete-fehér kombinációval biztosan nem fogunk mellényúlni. Pár ezüst vagy arany ékszerrel megfűszerezve lesz csak igazán egész a szett, a vörös rúzs pedig csak hab a tortán!


A LAZA
Bármilyen meglepő, de egy fehér ruhát is fel lehet kapni, ha egy rohangálós napnak nézünk elébe. Tornacipővel és egy divatos hátizsákkal a legkényelmesebb, ha pedig így túl egyszerűnek és unalmasnak találjuk, egy nagy kalappal és pár kiegészítővel érdekesebbé tehetjük. A deréknál megkötött öv pedig szépen hangsúlyozza a derekat.

A CSINOS
A fehéret érdemes a most különösen divatos pasztell színekkel kombinálni, mert ezáltal egy rendkívül lágy és nőies összhatást kapunk.

FEHÉR A FEHÉREN
Ez az én kedvencem, a tetőtől talpig letisztult fehér szett. Az egész a maga túlzott egyszerűségétől lesz különleges és ízléses.

all white


INSPIRÁCÓ
A közeljövőben majd tőlem is látni fogtok egy fehér ruhás szettet, de addig is íme egy kis inspiráció!











2 megjegyzés:

  1. Jó kis összeállítások lettek,az én kedvencem a laza,csak az a baj,hogy így suliba nem hiszem,hogy bevállalnám :/ .Egy plázás,városnézős,kávézós napon viszont biztos! A te kedvenced is nagyon tetszik,biztos,hogy odavonzza a tekinteteket :)
    Várom az outfited! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi. :) Valamilyen kis kabáttal talán bevállalhatóbb. :)

      Törlés

Minden vélemény számít!