2014. február 4., kedd

Januári kedvencek

Decemberben elmaradt ez a bejegyzés, de most nem felejtettem el, szóval ha kíváncsi vagy mik voltak a kedvenceim előző hónapban, akkor kattints tovább!

VOGUE - Már két hónapja gyűröm ezt a 370 oldalas újságot, de még mindig teljesen oda vagyok érte! Az összes 2014-es tavaszi-nyári kollekció divatbemutatója benne van, és lehetetlen megunni, mert mindig felfedezek új dolgokat és szeretem alaposan 'megvizsgálni' a kollekciókat.

TOM TAILOR EAST COAST CLUB PARFÜM - Ezt inkább tavaszias vagy annál is inkább nyárias parfümnek mondanám, de nagyon kellemes illata van, ezért került ez is a januári kedvenceim közé. Bővebben ITT olvashattok róla.

THE BODY SHOP VANÍLIÁS TESTRADÍR - Ez a testradír maga a csoda! Imádom az illatát és pihe-puha lesz tőle a bőröm. A napokban külön poszt is készül majd vele.

FOREVER 21 NYAKLÁNC - Ez már szerepelt egyszer kedvences bejegyzésben, de azóta még jobban megszerettem. Mostanában inkább az ilyen visszafogottabb ékszereket preferálom, a statement darabokat kicsit félretettem.

MAX FACTOR RED PASSION KÖRÖMLAKK - A tökéletes piros! Bejegyzés róla ITT.

MAC SELECT MOISTURECOVER CACHE-CERNES KORREKTOR - Ezt az éves kedvenc termékeim közé is besorolhatnám annyira jó. Minden nap használom, de ezt már le is írtam korábban ITT.


Kérdés/kérés: ask.fm
Nektek mik voltak a januári kedvenceitek?


6 megjegyzés:

  1. A képzeletbeli listámon nálam is szerepel ez a parfüm :) <3

    VálaszTörlés
  2. Én a múlt héten vettem meg ezt a parfümöt, tényleg inkább a tavasz - nyár illata, mindenesetre nagyon jó! :)

    VálaszTörlés
  3. Lehet még ezt a csodaújságot kapni?:) Imádom az ilyen posztjaidat, annyira jó dolgaid vannak!! :) Legyen minden héten :"D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem egyik rokonom hozza minden hónapban külföldről.. :/
      Köszi :) Haha, annyi mindent össze se tudnék szedni. :D

      Törlés
  4. A testradírt egyelőre csak szagolgatom, mert várom, hogy elfogyjon egy előző, de valami hihetetlen jó az illata. :-)

    VálaszTörlés

Minden vélemény számít!