2012. október 13., szombat

Glamour napi és Ázsia Center haul

Először is bocsánat, hogy rég nem írtam, de elromlott a gépem, ami még mindig nem jó, és nem tudom mikor fogom tudni újra használni, de akkor is megoldom, hogy ne maradjatok bejegyzések nélkül. :)

Már egy ideje terveztem, hogy elmegyek az Ázsia Centerbe körülnézni, de kb egy évben 2x ha eljutok oda, mivel olyan messze van. Ezen a héten viszont erőt vettem magamon, és elmásztam odáig. A célom egy csizma volt és egyéb körmös cuccok. Csoda történt, mert most először azt vettem, amiért indultam, és volt is olyan ami tetszett, nem is egy. Még egy szegecsesen gondolkoztam, de azon ezüst szegecsek voltak, én meg inkább aranyat hordok. Végül aztán ezt vettem, és azóta le sem szakad a lábamról, nagyon szeretem. :)


Egy körömdíszítő ecsetre már rég szükségem volt, hogy precízebben tudjak festeni, és ez elég jónak tűnt árban is. (300 Ft) Vettem még egy fehér körömlakkot, mert az előző elfogyott, a csillám és az arany kaviárok (golyók) meg csak úgy megtetszettek.

A Glamour napi zsákmányom idén ősszel inkább sminktermékekből áll, de azért egy burgundi színű hosszú ujjú felsőt is vettem, bár a Zara-ba sajnos nem volt kupon.

Ha sminkelek, akkor 90%, hogy földszíneket fogok használni, mert a természetes sminket szeretem, és a Max Factor 01-es Coco Crazy szemhéjpúder triója pedig pont ilyen árnyalatokat tartalmaz. A pezsgőszínű szemhéjpúdereket pedig imádom, és a L'oréal 002-es Hourglass Beige egy gyönyörű darab. Azt a sötétvörös Max Faxtor körömlakkot meg már rég kinéztem.
Írjátok meg, hogy mire vagytok a legjobban kíváncsiak, miről szeretnétek előbb tesztet!


Ti miket vettetek a Glamour napokon?

15 megjegyzés:

  1. Én is ugyanazt a két szemhéjpúdert vettem meg. Meg még a Maybelline Colour Tattoot vettem meg, mert fél áron nem lehetett otthagyni.

    VálaszTörlés
  2. Lehet idiot kérdés, de az ázsia centerbe hogy kell menni, milyen busszal? :D:D:D Amúgy nagyon jó cuccokat vettél :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. 173E vagy 173as busz végállomása én is ilyen cipőt vetem

      Törlés
  3. Megkérdezhetem hogy milyen árban voltak a cipők, és ez amit te vettél? :) ilyet keresek már egy ideje és nem találtam tetszetős áron.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az enyém 5.000 Ft volt, de néhány heleny 6.000-ért vagy 5.500-ért árulják. Ne hagyd magad, addig menj, míg 5.000-ért nem találsz az Ázsia Centerben. :D Én is azt csináltam. Amúgy átlagosan 6-7.000 Ft-ba kerülnek ott a csizmák.

      Törlés
    2. Örök hálám, így feladom a 9000 forintért dédelgetett bakancsomat ami minőségileg nagyon sántított.:)) remélem lesz még, mire eljutok odáig! :D

      Törlés
    3. Szerintem biztos, mert több helyen is láttam. :)

      Törlés
  4. Szerintem pont ugyanilyen az én bakancsom is, amit a ruha börzén kaptam, csak barna. Imádom. :)

    VálaszTörlés
  5. Én holnap megyek Glamour-napozni, főként kabátért és csizmáért. Nagyon szép az összes szemhéjpúder, ezeket tényleg nagyon ki lehet használni. :)

    VálaszTörlés
  6. Nagyon tetszik a bakancsod, már én is tervezem egy ideje, hogy kilátogatok az Ázsia Centerbe! Én ma voltam Glmaour-napozni, a ruhákon kívül egy L'Oral spirált és egy Manhattan pirosítót vettem! :D

    VálaszTörlés
  7. Awww, az a bakancs!! Elég idióta kérdés, de leírnád, h kb merre találtad? (Akár az épület is elég lenne, de egy nap nem lenne elég, hogy körbejárjam az egészet :DD)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A jobb oldali épületbe ha bemész, akkor már az első cipősnél találni fogsz ilyet, de ha jobbra elmész, akkor ott már azt hiszem lesz 5 ezerért is. Én amúgy a 2. emeleten vettem.

      Törlés
  8. Szia! Nagyon tetszenek a kis kincseid (sminkcuccok), nem készítenél a közeljövőben velük egy swatch-ot meg sminket is? :) Nagyon örülnék! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Persze, mindenképp készítek majd ilyen bejegyzéseket, swatch már a héten várható. :)

      Törlés

Minden vélemény számít!