2017. december 30., szombat

OUTFIT - Minimalist New Year's Eve

Már évek óta minden télen elkap az ihlet, hogy be kéne szereznem egy csillámos ruhát, de eddig még nem találtam megfelelőt; vagy a színével, az árával, vagy a ruha szabásával volt problémám. Pár hete viszont megtaláltam a számomra tökéletes szilveszteri ruhát (amit persze nem csak azon az egy este fogok hordani); enyhén oversized, harangujjú, V-nyakú és hátú, az alapszíne pedig fekete, amit főleg ezüst és kék csillámok díszítenek, ráadásul nagyon olcsón vettem (3.500 forintért). Tökéletesebbet el sem tudnék magamnak képzelni, abszolút az én stílusom, imádom!

In every winter I would like to get a glittery dress, but I have not found the right one yet. I always noticed  something I did not like; the colours(s), the price or the cutting. A few weeks ago I finally bought the perfect dress for New Year's Eve (of course I will not only wear it that one night). It is lightly oversized, bell sleeved, V cutted both on the front and back, the base colour is black (yaaay) mainly with blue and silver glitters moreover I got it extremly cheap . I could not imagine better for my style, I love wearing it!


Dress: F&F / Boots: Humanic / Van Gogh Socks: Ebay












4 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. Ebay, de már sajnos nem emlékszem, hogy kitől rendeltem pontosan.
      https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2050601.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xvan+gogh+socks.TRS0&_nkw=van+gogh+socks&_sacat=0

      Törlés

Minden vélemény számít!