2017. október 25., szerda

OUTFIT - Letting summer go

Mindenki nagy ősz rajongó a környezetemben, mindig csak azt hallom, hogy ez a legszebb évszak, nekem viszont mindig is ez volt az évnek az a része, amit nem igazán vártam. Nem tudok azonosulni az évszak meleg színeivel és hangulatával. Persze, gyönyörű a narancsszín táj, de számomra tavasszal, nyáron és télen sokkal inspirálóbb.
Talán két dolog van, amit őszintén imádok az őszben: a sütőtök és a hatalmas kötött pulóverek. Ez a Romwe darab szerelem volt első látásra, szuper kényelmes, extra oversized és nagyon jó meleg, a V-kivágást pedig imádom, mert szeretem kiemelni a kulcscsontjaimat.
Két hete egy INVU sajtótájékoztatón jártam, ahol közelebbről is megismerkedhettünk a márkával. Aki régóta követ, az tudhatja, hogy semmilyen kiegészítőt és ruhadarabot nem szeretek halmozni, de a napszemüvegek a gyengéim, egyszerűen odavagyok a különleges darabokért, és megmondom őszintén a minőségükre soha nem adtam igazán, a lényeg csak az volt számomra, hogy minél érdekesebb legyen. A gyűjteményemből mindig akadt egy-két darab, amik a kedvenceim voltak, afféle fekete jolly-joker napszemüvegek, amik mindenhez illenek. Nos, a képen látható is egy ilyen basic napszemüveg tükrös lencsékkel, szinte bármilyen outfithez tökéletesen passzol. 
Amíg ezt el nem kezdtem rendszeresen hordani, addig rá sem eszméltem, hogy mennyire fontos, hogy az a napszemüveg, amit a leggyakrabban hordasz jó minőségű legyen. Őszinte leszek: elég gáz, de a sok gagyi (de jól kinéző) napszemüvegem után egyszerűen furcsa és egyben csodálatos érzés, hogy ebben látok is.. :D Shame on me, pedig nyilván ez lenne a lényege.
Az INVU napszemüvegek karcállóak, ütésállóak, színjavító rétegekkel vannak ellátva, 100%-os UV védelmet biztosítanak, és ami a legfontosabb: ultra polarizáltak. Utóbbiról IDE kattintva találtok egy szuper videót, amelyből kiderül, hogy ez miért is olyan fontos.
Everyone is a big autumn lover around me, but to me this season seems the less likeable. I cannot identify myself with the colors and the mood of it. Of course, the autumnal landscape is beautiful but in my opinion it is even more inspiring in spring, summer or winter.
Maybe there are two things I really love in fall: pumpkin and big knitted sweaters. This Romwe piece just was love at first sight for me, it is super comfortable, extra oversized, warm and I love the V-neck because I like to highlight my collarbones.
Two weeks ago I was invited to the press event of INVU where we could get to know more closely with this brand. Those who follow me since a long time can see that I collect nothing but sunglasses, they are my weakness. To be honest, I have never been interested in quality however that is the matter.
The lenses of INVU sunglasses are ultra polarized, provides 100% UV-400 protection, the color enhancement layer boosts contrasts and color perception and they have an exceptional break and scratch resistance.


Sweater: ROMWE / Jeans: Mango / Boots: Cin Cin Amica / Sunglasses: INVU / Earrings: The Mama Kin / Backpack: Bershka
Fotók: Exkluzive


4 megjegyzés:

  1. Beautiful photos! Your cozy sweater looks perfect for fall : )

    VálaszTörlés
  2. I am not a big autumn lover either - my favourite season is Spring, when all the flowers are blooming, everything is turning green, all the birds are chirping and singing, and I know summer is coming.
    Your grey sweater from Romwe and the black Mango jeans look wonderful styled together. The necklace you wore with your outfit looks pretty and the sunnies are very stylish. I's great that they provide such excellent UV protection. Its a lovely outfit.

    http://www.full-brief-panties.blogspot.com/2017/10/lingerie-review-of-full-brief-panties.html

    VálaszTörlés

Minden vélemény számít!