2017. október 6., péntek

TESZT - Treaclemoon testvaj és kézkrémek

Mindig nagy örömömre szolgál új CF és vegán márkákat bemutatni a blogon, ezúttal a Treaclemoon termékeké a főszerep! Két kézkrémet és egy testvajat tesztelgetek már jó ideje, így igazán alaposan sikerült kiismernem őket. Ha az édeskés, cukorkás illatok rajongója vagy, akkor mindenképp érdemes beleolvasnod a bejegyzésbe.
A teljes bejegyzésért kattint tovább!




Kezdjük is a kézkrémekkel! Az első, amit ki szeretnék emelni, az a csomagolásuk. A színes kis tubusok formájuknak és méretüknek köszönhetően abszolút táskába illő termékek, ráadásul ez az ovális kialakítás különösen kézre esik. Amióta megvannak, mindig magammal hordom az egyiket, a hangulatomtól függ, hogy éppen melyik illatot választom. Egyedül az adagolásuk nem a legegyszerűbb, óvatosan kell használni, mert könnyen túl sokat nyomhatunk a krémből, bár egy kis idő elteltével rá lehet érezni.
A hidratálása mindkettőnek tartós és nagyon intenzív, tényleg pihe-puha lesz a kézfejem használat után, nem mellesleg hamar beszívódnak.
A 75 ml egyébként kevésnek tűnhet, de nem kell sok a kézkrémből, illetve ez szerintem tényleg egy "táska termék", amit nem feltétlenül használ minden egyes nap az ember, csak ha olykor napközben szükségét érzi.

A két kézkrém csak illatukban eltérő (és pár összetevőben), a lenti képen a The raspberry kiss látható, ami egy intenzív, édes, málnás illatú finomság mandulaolajjal dúsítva. Komolyan olyan finom gumicukor illata van számomra, hogy néha ingerem támad megnyalni a krémet, mint egy kisgyereknek az illatos tusfürdőt. :D

A másik pedig a Marshmallow heaven, amit én jobban megkedveltem, mert jóval lágyabb, de mégis finom, édes pillecukor illatú, és a sárgabarackmag olaj segítségével varázsolja puhává a kezeket.


TRUE SHEA LOVE TESTVAJ (250 ml/1299 Ft)

Nagyon száraz bőrre jobbat nem is ajánlhatnék. Kifejezetten intenzíven hidratál, szép selymes, és puha lesz a bőröm utána, ez valószínűleg a szőlőmagolajnak és a shea vajnak köszönhető.
Plusz pozitívum, hogy tubusos, ami egyáltalán nem jellemző a testvajakra, pedig így sokkal higiénikusabb a használata, ez pedig a krém minőségének a megtartása és "élettartama" miatt is fontos.
Az állaga testvaj lévén nagyon sűrű, ezért jóval nehezebben kenhető, mint egy testápoló.

Az illata ennek is édeskés, én kávét véltem fölfedezni benne, finom, bár nyárra nekem túl tömény lenne.

Összességében mindhárom terméket bátran ajánlom, imádnivaló az illatuk, remekül hidratálnak, a kézkrémek pedig nagyon táskabarátak. Az összetevőik nem teljesen, de egész természetesek, például mindhárom parabén-és szilikonmentes. Személyes kedvencem a Marshmallow heaven lett.

Hol találod meg a Treaclemoon termékeket? Takemeshop.hu, dm, Müller, Tesco, de a bejegyzésben szereplő három terméket, csak az első két lelőhelyen.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Minden vélemény számít!