2017. október 30., hétfő

Hat 2017/18-as őszi-téli trend a kifutóról

Véleményem szerint a divat nem a kifutón születik, de ettől függetlenül nagyon érdekesnek találom minden évszakban szemügyre venni a nagy divatházak kreációit. Alaposan átnéztem a 2017/18-as őszi-téli bemutatókat, ebben a bejegyzésben pedig láthatjátok mindazt, amit leszűrtem. Íme 6 trend, ami az őszi-téli időszakban biztosan szembejön majd veled az utcán és az üzletekben.
In my opininon  fashion is not born on the runway, but I find really interesting analyzing the creations of big fashion houses every year. I thoroughly reviewed the AW17/18 fashion shows; you can see in this blogpost what I highlighted from them. Voilá, six fashion trends that surely face you on the street and in the shops in this autumn and winter.


RED
A szezon hivatalosan színe a piros! Sosem voltam a rajongója, de a hidegebb napokon egy kötött skarlátvörös pulóvernél, egy bordó bokacsizmánál vagy egy élénkpiros táskánál el nem tudnék jobbat képzelni ha egy kis életet szeretnék vinni valamelyik összeállításomba.

Red is the official colour of this season. I have never been the fan of this colour but I cannot imagine better choice than a bright red bag, scarlet boots or a knitted crimson red sweater if I would add something special to my outfit in wintertime.





CUT OUTS
Viszlát váll nélküli felsők, helló kivágások! Félreértés ne essék, imádom a váll nélküli toppokat, de már minden második lány azt hord, így elkezdett unalmassá válni, a még népszerűbb fodrozottaktól pedig már egyenesen kiráz a hideg. Igazán ideje volt már frissíteni ezt a trendet.

Good bye shoulder off tops, hello cut outs! I love shoulder off tops but they started to become boring as every second girl is wearing that, so it is time to refresh this trend!



WINTER FLOWERS
Tavasszal és nyáron virágokat hordani cliché, télen viszont inkább kifinomultnak mondanám. Csak arra figyeljünk, hogy ezek a virágok a téli színskálán mozogjanak.

Florals? For spring? Groundbreaking. For winter? Refined and feminine just choose wintry colors.


Ezt a két virágos téli lookot találtam tavalyról a blogon, a farmer azóta is nagy kedvencem. Az elsőt IDE, a másodikat pedig IDE kattintva éritek el.
I found these two floral wintry look on my blog from last year, the jeans are still my big favorites. You can reach the first outfit HERE, and the next one HERE.




BLING BLING
Az metálszínek - főként az ezüst - valamilyen formában szinte minden télen visszatérnek. A Chanel 2017/18-as őszi-téli divatbemutatója volt e téren a legmerészebb, ha inspirálódni szeretnétek, akkor azt mindenképp érdemes megnézni. Személy szerint én a metálfényű színeket inkább a körmeimen, vagy a szemhéjamon szeretem, az öltözködés terén pedig maradok a fekete-szürke-fehér triónál.

Metallic colours - especially silver - somehow rock every wintertime. If you want to get some inspiration just watch the AW17/18 Chanel fashion show.




 SUITS
Csak nézzétek meg azt a Calvin Klein összeállítást; mennyire nőies, kifinomult és magabiztos!

Just look at that Calvin Klein look,; how feminine, sophisticated and confident!




TURTLE NECK
A garbó már tavaly is hódított, idén is marad, szerintem sokak örömére. Mindenki hamar a szívébe fogadja a nem csak stílusos, de praktikus trendeket, gondoljunk csak vissza arra, amikor hirtelen minden nő elkezdett kényelmes sportcipőt húzni szoknyához és ruhához.

Turtle neck already conquered last year and remains this year for the pleasure of many. This is that type of trend that - almost - everyone loves because it is not just stylish but also practical. Let's throwback to when every women started to wear sneakers with skirt and dress.
Ez a garbós look az egyik kedvencem a blogon, IDE kattintva találjátok az egész bejegyzést.
This turtle neck look is one of my favorite on my blog, click HERE to see the whole blogpost.





1 megjegyzés:

  1. Decent outfits!! I truly adore these accumulations how to get this fabulous form thoughts i"m so awe you considerations and furthermore every look appearance so remarkable styles and this is the best gathering for fall and harvest time seasons outfits!!
    Modalist - Celebrating a World of Style and Fashion

    VálaszTörlés

Minden vélemény számít!