2016. szeptember 4., vasárnap

TESZT - Avon Liquid Chrome szemhéjtus

Mindig is nagyon szerettem a szemhéjtusokat, mert viszonylag gyorsan és egyszerűen ki lehet emelni velük a szemet, főleg ha még színesek is. Általában feketét használok, és azzal húzok egy cicás tusvonalat, de gyakran kísérletezgetek merészebb színekkel is, mint például ezzel a kettővel. Róluk olvashattok a mai posztban. :)
A teljes bejegyzésért kattints tovább!

Először is muszáj kiemelnem a csomagolásukat, mert eszméletlenül jól néznek ki, vonzzák a tekintetet. A táskámban és a sminkjeim közt egyből megtalálom mindkettőt, nem lehet őket nem észrevenni.
Ez a Liquid Chrome szemhéjtus hozzán egy gyönyörű tengerkék (Electric Blue), és egy meleg bronzos (Bronze) árnyalatban érkezett, mindkettő metálfényű. Ezeken kívül még elérhetőek fekete, ezüst, arany és lila színben is.
Ahogy a lentebbi fotókon is láthatjátok; a pigmentáltságuk nagyon jó, viszont felvitelkor többször is át kell menni a meghúzott vonalon, hogy kellően erős és egyenletes legyen a szín, szóval egy kicsit javítgatni kell, de ez nekem egyáltalán nem okozott problémát, mindig hamar kész voltam vele. Az ecset sem túl vastag, de nem is túl vékony, pont jó, ezért könnyű vele precíz vonalat húzni, legyen az bármilyen vastagságú.
A tartósságuk pedig szuper, nem peregnek le, nem maszatolódnak el, tökéletesen a helyükön maradnak egész nap, és ha kell, akkor egész este is.

Mindkét szemhéjtust ITT tudjátok megrendelni, most ráadásul akciós 1099 Ft-os áron.


A swatchok magukért beszélnek, káprázatos ez a két szín!
             



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Minden vélemény számít!