2016. szeptember 19., hétfő

Őszi/téli kívánságlista

Meglepő módon idén először egy kis izgalommal tölt el az ősz közeledte, és egy kicsit még várom is a hűvösebb napokat. Pár hiányzó alapdarabot - amiket majd az új outfit posztban láthattok is - már beszereztem, de azért van még néhány dolog, ami megmozgatta a fantáziámat. Ebben a bejegyzésben tehát az őszi kívánságlistámról olvashattok.
A teljes bejegyzésért kattints tovább!

1. PULÓVEREK
Valamiért nagyon rákattantam az oversized pulcsikra, többféle színben (fehér, szürke, fekete, rózsaszín, kék) és fazonban is vadászni fogok rájuk. TIPP: Az inditex üzletekben sokszor tízezer forint alatt nem is árulnak kötött darabokat, ezért én minden ősszel próbálok minél több turkálóban szétnézni, mert egy kis szerencsével szuper pulóvereket lehet kifogni.

2. SÖTÉT SZÖVETKABÁT
Több szövetkabátom is van, de a legtöbb már túlélt pár telet, ezért elkezdtek kibolyhosodni, ami nem a legigényesebb látvány, úgyhogy egy újat mindenképp szeretnék majd venni, lehetőleg grafitszürke árnyalatban.

3. VILÁGOS FARMER
Ez lehet boyfriend nadrág is, a fazon mindegy, csak jó lenne szert tennem egy világos színűre, mert hiába passzol a fekete/sötétkék farmer mindenhez, azért van olyan árnyalat, ami sokkal jobban mutat világoskékkel.

4. RÓZSASZÍN BOMBER
Jelenleg szinte minden üzletben árulnak ilyet, és én is elég sok lányon láttam már az utcán, de még ilyen túlhypeolt formájában is tetszik, annyira aranyos. :)

5. MAGASSARKÚ CSIZMA
Egy pár basic fekete magassarkú csizma megtalálható már a ruhatáramban, de már az is túlontúl igénybevett, úgyhogy feltétlenül kell egy új az idei őszre/télre, mert egy igazi jolly joker. Több outfitet is láthattatok már vele a blogon (pl itt, itt, itt és itt), tényleg bármivel szuperül kombinálható, ráadásul kényelmes viselet, de mégis egy csinos, izgalmasabb megjelenést kölcsönöz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Minden vélemény számít!