2016. május 31., kedd

TESZT - Soft & Gentle aluminium-mentes izzadásgátlók

Nagyon megörültem, amikor csöngetett a postás kezében ezzel a három Soft & Gentle aluminium-mentes izzadásgátlóval, mert próbálok mindenből minél természetesebbet használni, így hát ezeket is nagy lelkesedéssel teszteltem.
Ha te is a naturálisabb megoldásokat kedveled, akkor kattints tovább a teljes bejegyzésért!

Így az elején annyit azért szeretnék megjegyezni, hogy szerencsére én egyáltalán nem vagyok egy izzadós típus, bár ezeket a termékeket az érettségi írásbelik környékén kezdtem el használni, szóval igazi megmérettetésen mentek át. :)

Ezek az izzadásgátlók aluminium származékok nélkül, a mezei zsurló és a zsálya erejét felhasználva természetes módon akadályozzák meg az izzadást és a kellemetlen testszagot. Ezen felül nem tartalmaznak allergizáló anyagokat, parabént és alkoholt. Ez szuperül hangzik, bár hozzá kell fűznöm, hogy ezek sem 100%-osan természetesek, mivel tartalmaznak illatanyagot és butánt (hajtógáz), viszont sokkal barátságosabbak, mint egy átlag dezodor, ráadásul vegán termékről van szó.


Na, de térjünk is rá a lényegre: a hatásukra. Nekem abszolút beváltak, egyáltalán nem éreztem magamon kellemetlen szagokat még a nap végén sem, egész napos frissességet biztosít. A bőröm sem pirosodott ki tőle, pedig én szinte minden dezodorra/izzadásgátlóra allergiás vagyok, de ez szuperül teljesített.


A kedvenc illatom a Care lett, de az Active is egész kellemes, bár azt nem venném újra, a Floral illata pedig szerintem kifejezetten szörnyű, de ez nyilván emberfüggő.


Összességében nagyon örülök, hogy rátaláltam ezekre a termékekre, mert tényleg nem találok negatívumot, a Care-t biztosan újra fogom venni, ha elfogy. Kellemes illatú, vegán, nagyszerűen  teljesít, ráadásul aluminium-, allergizáló anyag-, parabén- és alkoholmentes.

A termékek ára 1.099 Ft (150 ml) és elérhetőek a dm-ben, Rossmann-ban, valamint a TakemeShop webáruházban.

9/10


2 megjegyzés:

 1. Dezodorokból én is természetes összetevőjűeket használok, dm Alverde-set, van belőle golyós, fújós is, ami hajtógázt sem tartalmaz, ami szerintem nagyon lényeges. Habár kicsit lassabban szívódik fel, de az ózonrétegért megéri várni pár másodperccel tovább :D én nagyon izzadós vagyok, ez egész jól teljesít :) bár napjában 2x kell használnom, mert brutál módon izzadok, szóval inkább kényelmi szempont :D
  Meg amúgy is, izzadni "kell", az nem baj, csak a szagok...:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. De jó, nem is tudtam, hogy az Alverde-nek is van, utánanézek majd, köszi. :) Igen, a hajtógáz valóban lényeges, és szuper hír számomra, hogy abban nincs. :)
   Izzadni meg valóban kell, az sosem normális, ha egy dezodor megakadályozza azt, elég csak belegondolni abba, hogy egy méregtelenítési folyamatot akadályozunk meg vele..

   Törlés

Minden vélemény számít!