2015. május 29., péntek

VÉLEMÉNY: Botanicus termékek

Két hónappal ezelőtt már olvashattatok a blogon Botanicus termékekről, (itt) és a márkát is kicsit bemutattam nektek. Azóta kaptam még egy csodás csomagot, amiről ebben a bejegyzésben olvashattok. Érdemes belenéznetek, mert ismét rátaláltam egy must have termékre!
A teljes bejegyzésért kattints tovább!



Mit ígér?
Visszaállítja a sérült szöveteket, túlzott napozás után bőrregeneráló. Érzékeny bőrre is ajánlott. Használja a károsodott bőrre, naponta többször ismételje meg. Hűvös helyen tárolandó.

Mi a véleményem?
Ez egy elég kis kiszerelésű krém, ezért nyilván nem az egész test ápolására ajánlott, különben nagyon hamar elfogyna. A bőröm súlyosan száraz részeire használtam, és azonnal helyrehozta azokat. Szépen nyugtatta, majd hidratálttá varázsolta a bőröm. Az illata pedig frissítő citrusos egy kis levendulával, utóbbi kevésbé dominál.


Mit ígér?
Könnyen felszívódó, lágy krém, főként érett bőr számára. Az olivaolajból kinyert és szkvalánnal dúsított krémalaphoz mandarin, keresűnarancs, yuzu (japán citrom), lime és eukaliptusz illóolajakat, valamint E vitamint adagoltunk.

Mi a véleményem?
Nagyszerű aromaterápiás testápoló! Az intenzív illatát imádom a legjobban, rám teljesen nyugtató hatással van, ezért közvetlen lefekvés előtt szeretem a legjobban használni. Hamar beszívódik, viszont felvitel után pár percig még enyhén ragad. Maximálisan és tartósan hidratál.




Mit ígér?
Mit ígér?Antioxidáns és regeneráló, kiváló minőségű, tartósítószert nem tartalmazó szemkörnyékápoló.Vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag olaj – és vajkeveréket tartalmaz. Babasszu, szilva, búzacsíra és homoktövis olajok keveréke bétakarotinnal, tiszta körömvirág és rózsaolajjal.Használat: Rendszeresen vigyen fel egy vékony réteget a szem környékére. Ideális éjszakai balzsamként használni a smink eltávolítása után, mivel a termék természetes módon enyhén látható csillogást hagy maga után sok bőrtípusnál.

Mi a véleményem?
A szemem alatti érzékeny terület nagyon ki szokott száradni, ami talán azért van, mert minden nap kenek korrektort a karikáimra. Már mindent próbáltam rá, de semmi nem javított a helyzeten, és nagyon elkeseredtem, mert nem volt valami esztétikus látvány. Aztán gondoltam utolsó esélyként kipróbálom a Botanicus shea vajas szemkörnyékápolóját. Azt kell, hogy mondjam, ez lett a kedvenc termékem a Botanicus-tól, biztosan újra fogom venni, ha elfogy! A szemem körüli szárazság teljesen eltűnt, és hidratált, egészséges bőr vette át a helyét. Az illata pedig nagyon kellemes, egész nap tudnám szagolgatni. Olajos krém, ezért igencsak fénylik, szóval inkább esti használatra ajánlott. Az ára elsőre soknak tűnhet, de csak nagyon kevés kell belőle, úgyhogy jó sokáig elég lesz.




Mit ígér?
A és E vitaminnal dúsított krém. Nagymértékben tartalmaz pacsuli illóolajat valamint rózsafa, szantálfa, rózsa és neroli illóolajakat. Vékony rétegben vigyük fel, csak annyit amit a bőr beszív, a felesleget távolítsuk el egy lemosókoronggal.
Ennek a terméknek a megvásárlásával Te is támogatod az indonéziai Aceh tartomány helyi közösségét. A csehországi Caritas szervezeten keresztül az ebből a termékből származó bevétel 20%-a a helyi mezőgazdasági projekteket támogatja.

Mi a véleményem?
Ebből az arckrémből csak mintát kaptam, de nem is bánom, mert ez az egyetlen Botanicus termék, ami annyira nem jött be. Vékonyan kell kenni, de ezt betartva is elég nehéznek érzem a krémet, még akkor is, ha éjszakai. Jó illatú, és minimálisan hidratál, de ezen kívül sajnos nem nagyon tapasztaltam jótékony hatást.


Összességében a Botanicust egy varázslatos márkának tartom, nagyszerű, jótékony termékeik vannak, csodás illattal és természetes, aromaterápiás összetevőkkel. Amiket a jövőben majd biztosan újravásárlok, ha elfogynak, az a shea vajas szemkörnyékápoló, az agyagszappan és a hámlasztó szappan. Ez a három termék nőtt hozzám a legjobban, utóbbi kettőről az előző bejegyzésben olvashattok, így a végén pedig megjegyezném, hogy az agyagszappant már sikerült is újra beszereznem. :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Minden vélemény számít!