2014. október 21., kedd

VÉLEMÉNY: Ziaja termékek (testvaj, tusfürdők, arckrém, kézkrém)

Ma egy nagy terméktesztes bejegyzéssel készültem, amiben különböző Ziaja termékeket mutatok be nektek. Ez a csomag kb egy hónappal ezelőtt érkezett hozzám, szóval azóta bőven volt időm kitapasztalni őket. Azelőtt még sosem hallottam erről a lengyel márkáról, de örülök, hogy megismerhettem, mert legtöbbjüket különösen megszerettem. Akik jó minőségű termékeket szeretnének olcsón, azok mindenképp kattintsanak tovább! :)


KECSKETEJES NAPPALI KRÉM (50 ml, 995 Ft)

Mit ígér?
Erőteljesen hidratálja és rugalmassá teszi a bőrt. Revitalizáló hatású és puhává teszi az érdes bőrt. Speciális összetevők: kecsketej komplex, B5 provitamin (d-pantenol), A vitamin, E vitamin. Száraz, ráncosodásra hajlamos bőrre.Kecsketej protein – nélkülözhetetlen, tápláló, makro összetevőkből áll. Tejfehérjét, növényi zsírokat és szénhidrátokat, A és C vitamint, valamint kalciumot tartalmaz. Javítja a bőr szerkezetét és kisimítja a ráncokat! Növeli a bőr rugalmasságát, védi a bőrt a káros szabad gyököktől, és késlelteti a bőr öregedését. Aktív hatóanyagok: A-vitamin, E-vitamin, Provitamin B5 (D-panthenol), fotostabil UV szűrők.

Mi a véleményem?
Nálam az arckrém egy kényes téma, mert nagyon száraz, vízhiányos bőröm van, ami sok kréme nem úgy reagál, ahogy kéne, szóval, ha valakinek, akkor nekem igencsak meg kell válogatnom, hogy mit kenek az arcomra.
Ahogy a legtöbb arckrémet, ezt is kicsit félve próbáltam ki, de nagyon pozitívan csalódtam. Már első használat után is érezhetően puhább és hidratáltabb lett az arcbőröm, rendszeres használattal pedig a szárazabb területeket is szépen eltüntette. Az állaga nem túl sűrű, de nem is túl híg, könnyen kenhető, az illata pedig nagyon kellemes, engem a Dove termékekre emlékeztet. A csomagolása egyébként nekem nagyon tetszik, jól néz ki ez az egyszerű, fehér, műanyag tégely a kis kecskével.


NARANCSVAJAS ÉS OLIVAOLAJOS TUSFÜRDŐ (500 ML, 845 Ft)

Mit ígér?
Olivaolajos:
Tökéletesen simává és lággyá teszi a bőrt. Intenzíven hidratál, nem okoz irritációt. Speciális összetevők: B5 provitamin (d-pantenol), oliva olaj.
Olívaolaj- melyet hidegen sajtolással az Olea Europaea növény magjából nyernek. E-vitaminban és esszenciális telítetlen zsírsavakban gazdag. Lassan szívódik fel a bőrbe, ezáltal a hatása hosszabb ideig tart. A bőrt táplálja és megakadályozza a túlzott vízvesztést. Az epidermiszt puhává és rugalmassá varázsolja.A bőrön egy vékony filmréteget képez, mely véd a kedvezőtlen külső behatások ellen. Erősíti a bőr természetes lipid rétegét, védekező mechanizmusát. Aktív hatóanyagok: A-vitamin, E-vitamin, Provitamin B5 (D-panthenol), shea vaj
Narancsos:
A narancsvajas termékek fő jellemzője a narancs vaj – a narancs színű és illatú összetevőt narancshéjból nyerik ki. Gazdag bio-flavonoidokban, simító és feszesítő hatású. Csillapítja az irritációt és semlegesíti a bőr öregedésért felelős szabad gyököket

Mi a véleményem?
Mindkét tusfürdő benyomható műanyag tubust kapott, melyek jól zárnak. A narancsos nem átlátszó, de ha jól megnézzük, akkor ennél is fel tudjuk mérni, hogy mennyi van még benne. Kellően habzanak, nem kell sok belőlük. A narancsosnak szerintem olyan illata van, mint a zselés szaloncukornak, ezért nekem teljesen karácsonyi hangulatom lesz tőlem, a nővérem szerint pedig olyan mint a frissen bontott narancs, neki ez lett a kedvence. :) Nekem az olivaolajos tusfürdő friss illata jobban tetszik. Az illatuk sajnos zuhanyzás után csak rövid ideig érezhető. Nem szárítanak, de nem is éreztem tőlük hidratáltabbnak használat után a bőröm. Átlagos tusfürdőnek mondanám ezeket, ár-érték arányban nagyon is korrektek.


KÓKUSZOS KÉZKRÉM (80 ml, 545 Ft)
Mit ígér?
Ápolja és  védi a káros környezeti hatásoknak kitett kezeket. Regenerálja és simává teszi a bőrt. Erősíti a körmöket, és megvédi a bőrt a kirepedezésektől.

Mi a véleményem?
A csomagolása nagyon egyszerű, műanyag, jól zár, és még napközben is magunkkal vihetjük, mert kb tenyérnyi hosszúságú. Amit először meg szeretnék említeni az az illata: pont olyan, mint a Bounty. Amikor a postás meghozta a csomagot és kinyitottam a dobozt egyből ez az erős (és tartós) kókuszillat csapta meg az orrom. Én sosem szerettem a kókuszt se ízre, se illatra, viszont kókuszimádóknak ez kötelező.
Persze azért kis ideig használtam, hogy a teljesítményéről is tudjak írni pár sort. Az árát nézve ennél jobb nem is lehetne, de még akkor is ezt mondanám, ha attól eltekintenénk. Szépen hidratál, egész hamar beszívódik, nem hagy maga után ragacsos érzést.

KAKAÓVAJAS TESTVAJ (200 ml, 1345 Ft)
Mit ígér?
Pótolja a hiányzó lipideket. Regenerálja a bőr természetes védőrendszerét, jelentősen javítja a bőrfelület rugalmasságát és puhaságát. A bőr érintését bársonyossá és puhává teszi. Speciális összetevők: E vitamin, OMEGA-3, OMEGA-6.
Kakaóvaj – növényi zsír, melyet a kakaófa érett magvaiból nyernek (Theobroma cacao). A kakaóvaj az egyik legstabilabb zsír. Természetes anti-oxidánsokat tartalmaz, melyek az avasodási folyamatot lényegesen lelassítják, így a termékek tartósítószer nélkül, 5 évig is megtartják a minőségüket, változatlan minőségben. Aktív hatóanyagok: A-vitamin, E-vitamin, Provitamin B5 (D-panthenol).

Mi a véleményem?
A kedvencemet hagytam utoljára. A Ziaja előtt korábban csak a TBS-től próbáltam testvajat, és azokat nagyon megszerettem, mert jobbak mint egy testápoló. Arra viszont nem számítottam, hogy egy az a testvaj is ennyire jól fog teljesíteni. Nem annyira "vajas" és sűrű állagú, mint a TBS testvajak, de tartósan hidratál, álompuha bőrt varázsol. Az illata pedig talán kicsit olyan, mint a tejeskávé, (akárcsak a testvaj színe) kellemes, ráadásul tartós is.



Összességében úgy gondolom, hogy mindenképp érdemes mindenkinek kipróbálnia valamit a Ziaja termékek közül, (a testvajat és az arckrémet külön ajánlom) hiszen nagyon olcsók és könnyen beszerezhetők! Hipermarketekben és drogériákban vásárolhatjátok meg, illetve a www.ziajashop.hu weboldalról. 

Ti próbáltatok már Ziaja termékeket? Szeretitek?

8 megjegyzés:

  1. Nekem van már egy Ziaja termékem (enzimes peeling) de a többivel is szemezek egy ideje. A jó vélemények hatására valószínű, hogy lesz is még több termékem tőlük. A tusfürdőik illata nagyon tetszik, de ez a testvaj is felkeltette az érdeklődésemet. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A testvajat is érdemes kipróbálni, tényleg nagyon megszerettem! :)

      Törlés
  2. Ez a testvaj jól néz ki, elég sűrű, jól látom?
    Nekem eddig nem sok jó tapasztalatom van a márkával, a kakaóvajas kézkrémük mint a halottnak a csók, meg volt egy kókuszos tusfürdőm, ami alig habzott és az illata is pillanatok alatt elszállt, ráadásul nem is volt annyira megnyerő - mármint az illat.
    Az enzimes hámlasztót én is nézegetem, meg majd akkor meglesem a testvajukat is!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem tudom próbáltál-e már a TBS-től testvajakat, de azoknál kevésbé sűrűbb.
      Igen a tusfürdőknek sajnos nagyon hamar elszáll az illatuk. :(

      Törlés
  3. A kókuszos és kecsketejes krémek használata után vettél észre változást a körmeiden?Erősítette őket,vagy nem volt észrevehető?Engem főképp ez érdekelne,mert megint elgyengültek...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A kecsketejes krém doboza azt írja, hogy arckrém, a honlap viszont kézre ajánlja, szóval most össze vagyok zavarodva.. :D De szerintem mindenképp arckrém.
      A kókuszos semmit nem csinált a körmeimmel, pedig reméltem, mert nagyon gyengék. :(

      Törlés
    2. Igen,azt én is észrevettem :D Nappali arckrém,de erősíti a körmöket (?) Érdekes :D

      Törlés
    3. Javítottam is a bejegyzésben.. :D

      Törlés

Minden vélemény számít!