2014. április 24., csütörtök

Judit Takács SS14 bemutató

Tegnap este Judit Takács bemutatón jártam, ahol az új tavaszi-nyári kollekciót tekinthettem meg közelebbről. A táskák és cipők a ONE Fashion üzletben voltak megtekinthetőek, ahova egyébként érdemes ellátogatni, mert csak magyar tervezők munkáit árulják. Ha kíváncsi vagy a kollekcióra, akkor kattints tovább a teljes bejegyzésért!


Az egész kollekciót a vízalatti világ ihlette, ezért nem meglepő módon a kék különböző árnyalatait láthatjuk pasztell színekkel kombinálva. Élőben sokkal másabb egyébként, mint a képeken, ha kézbe veszel egy ilyen igényes, szívvel-lélekkel készített táskát egyből beleszeretsz. :) A pasztell rózsaszín clutch engem is rabul ejtett, de leginkább a csodás anyagok varázsoltak el, a tervező nagyon magasra teszi a lécet e téren, ennek is köszönhető egyre növekvő sikere és ismertsége. Olyan minőségi darabokat kínál, amire tényleg érdemes pénzt kiadni, ráadásul az egészhez egy egyedi fantáziavilág és kreativitás is társul.








Ahogy már említettem, érdemes megfigyelni az anyagokat, ezért készítettem pár közeli képet róluk, így csak azok kerülnek fókuszba. Csak merüljetek el bennük!
Hihetetlenül szép ez a kissé holografikus kék anyag, akár csak egy sellőuszony. :)




Ez pedig engem az aranyhal pikkelyére emlékeztet, tényleg tökéletesen visszaadja a kollekció a vízalatti világ hangulatát.



Nektek hogy tetszik?

2 megjegyzés:

  1. For you to obtain and hang in the Fifa world cup 12 pertaining to apple iphone, apple ipad, as well as itouch, see a Apple company Iphone app Shop and check out mafia wars. It offers value of Dollar 4.98 and this needs the os Three or more.1 or more. The members may ideally have fun playing the sport on their own apple iphone, iphone4, i phone 4S, apple ipod touch, apple ipad tablet plus the iPad 2 pc tablet.

    VálaszTörlés

Minden vélemény számít!