2014. február 27., csütörtök

VÉLEMÉNY: Ultraflesh Shinebox

Már több mint egy hónapja, hogy megkeresett a StrawberryNET együttműködés céljából, amire persze mindig vevő vagyok. :) Az Ultraflesh Shinebox-ot kaptam tesztelésre, ami egy többfunkciós és nagyon praktikus termék. Főként highlighter található benne, amiket szemhéjpúderként is használhatunk, valamint egy csodás pirosító is a termék része. Ha érdekel a véleményem, akkor kattints tovább a teljes bejegyzésért és a képekért!


Bevallom őszintén, elsőre nekem nem volt szimpatikus ez a termék, és nem gondoltam volna, hogy így megszeretem, de már egy jó ideje a hétköznapi sminkem részévé vált.
Ha elcsúsztatjuk a legfölső műanyagot, akkor egy pirosítót találunk alatta, ami szemhéjpúderként is megállja a helyét, de én inkább csak pirosítónak használom. Gyönyörű, természetes pírt ad az arcnak, szinte minden nap ezt használom, pedig korábban csak különleges alkalmakra használtam pirosítót. A pigmentáltsága nagyszerű, ez egy kellemes selyemfényű bronzos-barackos árnyalat, ami kicsit sem kihívó. Az egyetlen dolog, amibe bele tudnék kötni, az a tartóssága, amit közepesnek ítélek meg,  Nem kenődik, de egyszerűen "eltűnik" az arcomról, ezért napközben nem árt magunknál hordani ezt a terméket.



A pirosítót is elcsúsztatva két - szintén selyemfényű - krémes highlighter tárul elénk, amit ugyancsak mozgó szemhéjra is ajánlanak. Az utóbbit erősen cáfolom, mert napközben hamar beült a kisebb ráncokba, meg is lepődtem a tükörbe pillantva. Highlighternek viszont tökéletesek! A bal oldali egy könnyed, arany, pezsgőszín a jobb oldali pedig egy bájos, rózsásabb árnyalat.



A képen jól látszik, hogy pigmentáltságuk kifogástalan.

Az utolsó mágneses részt elcsúsztatva pedig két apró tekerős ceruzás highlightert találunk, amikről ugyanazt tudom csak elmondani, mint az előző kettőről. Csodásan festenek a szemöldökcsonton és a belső szemhéjzugban. A tartósságukat nézve a négy highlighter közül egyiknél sem volt gond.


A fehér highlighter a kedvencem, pedig olyan kis egyszerű.

Összességében azt gondolom, hogy ez egy nagyon praktikus termék, utazásra el sem tudnék képzelni jobbat. Mindegyik része pigmentált és tartós, egyedül a pirosítónál voltak kisebb gondok az utóbbi szempontot nézve.

Az Ultraflesh Shinebox-ot IDE kattintva tudjátok megrendelni, a szállítás ingyenes.


Kérdés/kérés: ask.fm
Nektek van kedvenc highlighteretek?

3 megjegyzés:

  1. Nem zavar h mindenhova pofátlanul beilleszted a blogod? Nagyon idegesítő mindenhol a szánalmas reklámozásod olvasni ilyen átlátszó szar szöveggel...

    VálaszTörlés
  2. Az enyém pont ma ért ide, remélem nekem is hasonlóan jó tapasztalataim lesznek :]

    VálaszTörlés

Minden vélemény számít!