2014. február 17., hétfő

Romwe kívánságlista

Biztosan hallottatok már a ROMWE webshopról, ami nem véletlenül örvend ekkora népszerűségnek. Naponta érkeznek szebbnél-szebb új ruhadarabok és ingyenes a kiszállítás. Most a kedvenceim válogattam nektek össze, szóval ha kíváncsiak vagytok rájuk, akkor kattintsatok tovább!

1. MULTIPACK CIRCULAR GOLDEN RING - Ilyen gyűrűt már jó ideje tervezek beszerezni a H and M-ből, de valahogy mindig elmarad. Ennek ellenére még mindig a listámon van.

2. CLASSIC GOLD SOFT VELVET WINE RED LEGGINGS - Régóta gyönyörűnek találom az ilyen selyem leggingseket, ráadásul pontosan ebben a színben, esetleg feketében.

3. LAPELS ZIPPERED LONG SLEEVES BLACK JACKET - Ezt nem hiszem, hogy magyaráznom kell, hiszen bőrdzsekiből sosem elég.

4. RED PLAID PRINT SKIRT - A skót minta szoknyán nálam még mindig nyerő.

5. PANEL CUT-OUT LACE PUFF SLEEVES BLACK DRESS - Szerelmes lettem ebbe a ruhába. A könnyed esése és a csipke teljesen elvarázsolt.

6. CRIMSON METALLIC SKIRT - A színe, a szabása és az egész úgy ahogy van egyszerűen csak tetszik.

7. HOLLOW LACE DOUBLE-LAYERED BLACK SKATER DRESS - Nem tudom ki az aki még rajtam kívül nagy American Horror Story rajongó, de aki igen, az érteni fogja, hogy miért válogattam ezt is ide.

8. BLACK METALLIC SKIRT - Alapdarab, és nekem még nincs.


Kérés/kérdés: ask.fm

4 megjegyzés:

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  2. A 7-es számú fekete csipkés ruha. ♥ Ha mernék rendelni az internetről, szerintem most rögtön megrendelném, annyira megtetszett. Mellesleg a többi ruha is az a kategória, hogy kell. :D

    VálaszTörlés
  3. Mind nagyon szuper, kb nekem is ezek a kedvenceim amit még nem szereztem be:/ :DD x
    Bianka
    http://ruhamania.blogspot.hu/

    VálaszTörlés

Minden vélemény számít!