2013. november 25., hétfő

Bécsi képes beszámoló és Forever 21 haul

Aki már régebb óta olvassa a blogom, tudhatja, hogy minden évben karácsony előtt kilátogatok Bécsbe az ünnepi hangulata miatt, és erről egy képes bejegyzést is szoktam készíteni. Most szombaton is kiutaztunk egy hosszú napra, és nagyon jól éreztük magunkat. Imádom a karácsonyt, már november elején teljesen lázba jövök és a szobám is feldíszítem égőkkel. Nagyon szeretek Bécsben sétálni ilyenkor, tényleg egy különösen szép és hangulatos város, mostanra már tényleg ráhangolódtam az ünnepre. Ha tehetitek mindenképp látogassatok ki egyszer, mert nincs is messze (alig 3 óra az út) és élvezni fogjátok. :)










FOREVER 21 HAUL
Mindig benézünk ide is, és szomorúan veszem észre, hogy az amúgy sem olcsó Forever 21 egyre drágább. Egyedül az ékszerek és a fehérneműk vannak jó áron, amik egyébként nagyon szépek. Három szintes az üzlet, 1 óránál kevesebbet képtelenség eltölteni bent.

Amikor beléptem az üzletbe egyből ezt a gyönyörű felsőt pillantottam meg, és haza is jött velem. Az ára miatt nagyon erősen gondolkoztam, hogy megvegyem-e, de miután felpróbáltam ez már nem is volt kérdés. Ismerem magam, és tudom, hogy ha otthagytam volna nagyon fájt volna érte a szívem, és különben is egyszer élünk. Imádom a gyöngyökkel díszített hátát és a top anyagát, alig várom, hogy felvegyem bulizáshoz.



A másik szerzeményem ez a tollas arany nyaklánc. Volt már egy majdnem ugyanilyenem, de az csúnyán berozsdásodott, pedig kedvencem volt, ezért is vettem egy újat.



Ha bármi kérdésetek/kérésetek van: ask.fm
Ti voltatok idén Bécsben?

4 megjegyzés:

  1. nagyon hangulatos képek! :) Nekem is volt egy ilyen Pull-os nyakláncom, és szintén csúnya véget ért. :S

    VálaszTörlés
  2. Juj, de jó képek! Imádom a karácsonyt, én is tervezek még az idén egy utat Bécsbe!:)

    xx
    http://stylelounge.me

    VálaszTörlés
  3. Biztos nagyon jó lehetett az adventi vásár, én még sosem voltam, pedig innen csak 1 óra az út, de idén mindenképpen megyünk, már be van tervezve :-)

    VálaszTörlés

Minden vélemény számít!