2013. november 17., vasárnap

NOTD - Max Factor Glossfinity Royal Blue körömlakk

Ezt a körömlakkot már jó ideje tervezem nektek megmutatni, de már egyre hamarabb sötétedik, és sokszor már sötétben megyek haza, ezért nem tudom lefotózni. A napokban viszont végre sikerült képet csinálnom róla. A véleményemért és további képekért kattints tovább!


A Max Factor Glossfinity körömlakkok a kedvenceim, tényleg nem tudok náluk jobbat mondani, én egy OPI minőségbe sorolnám őket. Ebben a lakkban sem kellett csalódnom, bemutatom nektek az új kedvencem: Max Factor Glossfinity - Royal Blue
A fotón két rétegben láthatjátok, de általában csak 1 réteget kenek fel, az is bőven elég, hiszen tökéletesen fed, gyönyörű sötétkék körmöket kapunk. Ami meglepő, hogy sokszor (ha nincs időm rá) fedőlakkot se használok, és nem is érzem annyira szükségesnek, mert gyönyörű fényes, és az egyik legtartósabb körömlakkom. Az ecsete kellően széles, könnyű használni, maga a lakk állaga pedig hibátlan. Ráadásként pedig gyorsan szárad. Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Én a Glamour napokon szereztem be két ilyen lakkot, (a másikkal is készül majd poszt) az eredeti áruk 1600 Ft körül van.
Ti szeretitek a Max Factor Glossfinity körömlakkokat? Van kedvencetek?

2 megjegyzés:

  1. Gyönyörű színe van, nagyon tetszik:)
    Van pár mini MF lakkom, nem rosszak de ritkán járok drogériába, valószínűleg emiatt nem kattantam rá a márkára.....

    VálaszTörlés
  2. I love this color and the glossy finish:) I have a dark plum colored one, it's so pretty :) x

    VálaszTörlés

Minden vélemény számít!