2013. február 2., szombat

Januári kedvencek

Még sosem volt ilyen bejegyzés a blogon, de páran írtátok, hogy érdekelne titeket, ezért gondoltam miért is ne. Ha kíváncsi vagy a januári kedvenc termékeimre, akkor kattints a 'Tovább' linkre!

The Body Shop vaníliás testvaj
Nem is volt kérdés, hogy bekerül-e a kedvencek közé vagy sem, mert ez az eddigi legcsodásabb illatú és legjobban hidratáló testápoló, amivel valaha is dolgom volt. (Teljes vélemény itt.)

Artdeco szemhéjpúder alapozó
Amíg nem használtam szemhéjpúder alapozót nem is sejtettem, hogy mennyire fontos, és hasznos. Tényleg tartós tőle a sminkem egész napra, és látványosan felerősíti minden szemhéjpúderem színét. (Teljes vélemény itt.)

Maybelline The Rocket Volum' Express szempillaspirál
Már egyszer leírtam, hogy mennyire szeretem, nekem tökéletes ez a spirál, semmi bajom nincs vele. Páran írtátok kommentben, hogy szerintetek összeragasztotta a pilláim és csomós, de akkor lehet, hogy csak a felvitt festék mennyiségével van a gond, mert én sok rétegben szeretem. :) (Teljes vélemény itt.)

Max Factor Glossfinity Ruby Fruit
Januárban ezt a lakkot használtam a legtöbbször, általában csillámos arannyal, és az összes lakkom közül ez a kedvencem, mert tartós, hamar szárad és tökéletes bordó színű. A blogon most lehetőségetek is van megnyerni, ha itt jelentkeztek a játékra.

L'oréal Color Infaillible Hourglass Beige (002)
Ez a szemhéjpúder a kedvencem, tökéletes pezsgőszín, és hétköznap ezt használtam a leggyakrabban a múlt hónapban. Most ezt is megnyerhetitek, ha itt jelentkeztek. (Teljes vélemény itt.)

Maybelline Color Tattoo Timeless Black (60)
Szuper tartós és korom fekete, tehát bulis sminkhez tökéletes, én is ezt használtam a leggyakrabban, ha szórakozni mentem. (Teljes vélemény itt.)

Vichy Nutrilogie 2 arckrém
Ezt az arckrémet 1 hónapja használom, és teljesen elégedett vagyok vele. Száraz bőrű vagyok, de szép hidratált és puha bőröm lesz tőle.

Calvin Klein Beauty parfüm
Ez a parfüm teljesen az én illatom, már 2 éve vágytam rá, és most karácsonyra végre megkaptam. Soha nem éreztem ennél jobb illatot, imádom! :)


Nektek mik a januári kedvenceitek? Szeretnétek még a jövőben ilyen postot látni?

8 megjegyzés:

  1. Ennek a CK parfümnek valóban isteni illata van, de én 13 ezret sajnálnék rá :( Ha meg is venném, tuti félnék használni :D

    VálaszTörlés
  2. Eddig még egyik termékhez sem volt szerencsém, de a Maybelline spiráljait imádom, szóval adni fogok neki egy esélyt. :)

    VálaszTörlés
  3. Novemberben kaptam egy CK Beauty parfümöt én is:) Bár az én kedvencem a TM Angel Innocent, a Beauty nekem inkább tavaszi, nyári illat. Ezt a 100ml-t biztos el fogom használni, amint végre melegebb lesz az idő :) Alig várom már a tavaszt,mert utálom a hideget.

    VálaszTörlés
  4. Szia! Már korábban is olvastam néha-néha a blogodat, de mostanra már igazi függő lettem :D Amíg nem olvastalak, nem is tudtam, hogy mennyi mindennel segíthetem a jó külső megjelenésemet. Olvastam a korábbi testvajas bejegyzésedet is, de nekem lenne egy olyan kérdésem, hogy mennyivel jobb a testápolónál? Én Baba testápolót használok (már ha nem feledkezem meg róla :D ) és elgondolkodtam, hogy áttérek a testvajra, csak nem tudom mi a különbség a kettő között. És a testvaj állaga mindig tömörebb, nehezen kenhetőbb kell legyen? És az olyan alapozóról mit gondolsz, amit egy arckrémmel kevernek össze? (Mint pl.: a Garnier B.B.Cream) Köszi előre is! Puszi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Baba testápolót én is nagyon sokáig használtam, és nagyon szerettem, de azt kell hogy mondjam, a testvaj sokkal jobb! A testápoló hamar beszívódik, és könnyű elkenni, míg a testvajat nehezebb, és sok idő míg rendesen beszívódik, viszont cserébe pihe-puha és tökéletesen hidratált bőrt kapunk. :) Én még csak a képen lévőt próbáltam, de szerintem biztosan tömörebb, és nehezen kenhetőbb kell hogy legyen. Amúgy az Alverde is árul már testvajat, és jót olvastam róla, de még nem próbáltam. Sajnos az utolsó kérdésedre nem igazán tudok válaszolni, mert soha nem használtam alapozót, és még most sem, de rengeteg jót olvastam a BB krémekről. A Garnier BB kréméről hallottam hideget és meleget egyaránt, de elvileg nagyon zsíros, ezért nem ajánlanám. (egyik barátnőmnek is van) Ha én egyszer úgy döntenék, hogy BB krémet veszek, akkor biztos, hogy innen vennék: http://bbkrem.hu/ Egyébként Púderfelhő Andinál olvashatsz sok hasznosat a BB krémekről.
      Remélem tudtam segíteni:)

      Törlés
    2. én minden nap bb krémet használok és teljesen bevált. eddig a garniert használtam, de most elkezdett besőűrüsödni. bár 3/4 éve megvan lehet hogy ez már soknak számít. ezért most megvettem az új maybelline-t és sokkal jobb. olyan az állaha mint egy alapozónak csak sokkal könnyebb. egyébként ha nem nagyon durva az arcod ilyet érdemes használni mert a nehéz alapozók nem használnak az ebben a korban lévő változó bőrnek.- ˙(ezt a mülleres csajszitól is hallottam aki segített kiválasztani:D) nekem picit miteszeres bőröm van és teljesen jól elfedi. remélem segítettem és ezek a termékek szuperek a spirált és a szemhélypúdert tuti beszerzem:))

      Törlés
    3. Köszönöm szépen a válaszokat! :D Én csak a szemem alá használnám, mert a sok tanulás miatt kevesebbet alszom és - bár a barátom nem teszi szóvá, de - én tudom, hogy sokszor már 3 táskával megyek suliba 1 helyett... Eddig korrektort használtam, de totál kiszárította ott a bőröm. Most azt próbálom, hogy ilyen B.B.-t kenek alulra és csak a legkritikusabb, legsötétebb részre korrektort. :)

      Törlés
  5. mmm nice cosmetics! I want to try them all!
    xoxo
    straplessandpeeptoesmgj.blogspot.com

    VálaszTörlés

Minden vélemény számít!