2013. január 13., vasárnap

TESZT: Maybelline The Rocket Volum' Express szempillaspirál

Ezt a szempillaspirált még a legutóbbi Maybelline sajtótájékoztatón kaptam, és már egy hónapja használom szinte minden nap, ezért bőven volt időm kiismerni. Fekete és barna színben is hozzájutottam, de az érdekesség kedvéért én most a barnát mutatom meg, viszont a feketéről is ugyanaz a véleményem, mint erről.
Ha kíváncsi vagy a véleményemre, és a további képekre, akkor kattints a 'Tovább' linkre!

Először csak a feketét használtam, mert sosem volt még barna spirálom, és nem tudtam mire számítsak, de egyik reggel kipróbáltam a barnát, mert hát miért is ne, és akkor szembesültem vele, hogy ez nagyon sötétbarna, szinte már fekete. Valamiért nekem jobban is tetszik vele a szemem, mint egy fekete spirállal, úgyhogy azóta legtöbbször inkább ezt használom, főleg hétköznap.
A csomagolása olyan mint a többi Volum' Express szempillaspirálé, szintén jól zár, csak ez most pink és kék színben készült.
Ami maga a spirált illeti, azt kell mondjam, hogy imádom. Már az első használatnál nagyon megszerettem, és talán sosem volt még ilyen jó szempillaspirálom, pedig már rengeteg félét próbáltam, de úgy érzem most találtam meg "az igazit". A spirál azt ígéri, hogy már egy mozdulattal is drámai hatást érhetünk el, és "rakéta sebességgel" kapjuk ezt a csodás eredményt. Ez így is van, és amit a legjobban szeretek benne, hogy csomómentes pillákat kapok. A leírtakkal ellentétben, úgy vettem észre, hogy ez a spirál inkább hosszabbít, mint dúsít, de azért mindkettőben jeleskedik. További pozitívum még, hogy nem ragasztja össze a pilláim, tartós, és a nap folyamán sem pereg le.
 Szempillaspiraacutel_zps8c2c4e0b.jpg

A keféje szilikonos, és az átlagnál szélesebb. Ez utóbbi először sokakat zavarhat (engem is), de hamar hozzá lehet szokni.
 DSC09553_zpsc1df6d65.jpg

Szerintem a kép magáért beszél. :)
 MAYBELLINE_zps8b4231a7.jpg


Ti szeretitek a Maybelline spirálokat? Van kedvencetek?

22 megjegyzés:

  1. bocsi, hogy ezt mondom, de a képek alapján eléggé összeragasztja a szempilláidat..:/

    VálaszTörlés
  2. ha ez nem csomós akkor neked mi számít annak? :O

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Most tényleg nem értelek titeket. Én nem látom, hogy csomós lenne, vagy hogy összeragasztaná a szempilláim. Lehet, hogy ti a természetesebb hatást szeretitek, de nekem ez tetszik igazán, és úgy gondolom elég nagy a különbség az előtte és utána kép között.

      Törlés
    2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
  3. Szerintem is szép.:) Nekem is volt egy ilyen spirálom, de elfelejtettem, hogy milyen márkájú. Ugyanígy nézett ki csak piros-zöld volt:DD Elég béna vagyok beautyban, de valószínüleg az is maybelline.:) Ezek a legjobbak!

    VálaszTörlés
  4. Nagyon jó a hatása,hosszabbít,de szerintem is nagyon csomós,és így nem túl szép. Nézd meg az utolsó két pillaszálat,ott látszik a legjobban,hogy több szál össze van ragadva.Lehet kevesebb festéket kellene felvinni,és akkor nem lenne ilyen.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lehet tényleg a felvitt festék mennyiségével van a gond, és kellett volna mutassak nektek olyan képet is, hogy "1 réteg után", de nekem akkor is így tetszik. :D

      Törlés
  5. szerintem nagyon látványos ! Tetszik !

    VálaszTörlés
  6. pedig ez tényleg csomós...! és gondolom arra se kapunk választ hogy hogyan jutottál el a sajtótájékoztatóra..

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ettől a flegma választól sajnos szerintem sokaknak nem leszel szimpatikusabb...

      Törlés
    2. Most komolyan olyan nehéz elképzelni, hogy meg lettem hívva? Szerinted más blogger hogy jut el sajtótájékoztatóra?

      Törlés
    3. Szerintem mielőtt ítélkezni kezdesz, nézzd meg a bejegyzéslistát, hogy mennyi beauty és smink tetszt van, ami igényesen és szépen van megírva és ezeket rengeteg ember olvassa, akiknek jó ha megismernek egy terméket mielőtt megveszik. És ebből kifolyólag remélem már érhető, hogy miért hívták meg Dominikát a sajtótájékozóra...

      Törlés
  7. Nekem nagyon tetszik, sőt talán még 1 réteg elfért volna:D Lehet hogy a többiek szerint csomós, meg összetapadt, de én is így szeretem, és nekem is mindig fikázzák a blogomon, úgy hogy nem vagy egyedül:)

    VálaszTörlés
  8. Kinek a pap, kinek a papné... Én az AVON Supershock-jára esküszöm. (Meg egy régi Maybelline-re, alig lehet már kapni, pink tubusú, zöld kupakú szögletes kis jószág.)

    Szerintem is csomós, de ez csak közelről ilyen. Messziről szép hatása van, nézzetek utána! Úgy hívják: csillagszem-technika. Pár éve hozta divatba a Pussycat Dolls...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tudom melyik Maybelline-re gondolsz, az nekem is meg van, és nagyon szeretem. :)

      Törlés
  9. Itt tényleg egy kicsit csomósabbnak néz ki, viszont ez élőben nem ilyen. Én mindennap látom a szemét, közelről is. Mikor elkezdte használni a Maybelline-t azonnal látható/észrevehető volt a különbség, azonnal rá is kérdeztem. Nagyon szép, természetes hatású de kiemeli a szemet és hosszabbítja a szempilláit.

    VálaszTörlés
  10. Nekem nagyon tetszik:) Én beszerzek egyet a DMben.

    VálaszTörlés
  11. szia szerintem jó de egy kicsit tényleg csomós de amúgy ténylegg hosszabbak lettek a pilláid am hova van rá írva hogy barna színű?

    VálaszTörlés

Minden vélemény számít!