2012. március 28., szerda

Wildfox 2012 tavasz + ékszerek

Egyszer már írtam egy bejegyzést a Wildfoxról, ezért páran már tudhatjátok, hogy mennyire imádom. :) A márka neve is olyan találó. Magyarországon ugye sajnos nincs üzletük, de ha még lenne is, az árakat akkor sem a magyarokhoz szabták. A 2012-es tavaszi kollekciójuk is ugyanolyan remek és fantáziadús lett, mint a többi. Nekem az összes eddigi közül ez a kampány tetszik a legjobban, hihetetlenül ötletes. A téma egyértelműen a vadnyugat. Belegondoltam, hogy milyen jó lehetett a fotózás, szívesen lettem volna modell. :D Azok a különböző helyszínek, a rengeteg összeállítás, a bolondos képek, amik olykor komolyba váltanak. Nagyon jó! :) Nekem a kedvenc képem talán alulról a 3., jót mosolyogtam rajta. :)

Nektek melyik a kedvenc képetek? Tetszenek a kampányfotók?

















Wildfox ékszerek? Igen!
A Wildfox újdonsága az ékszerek, amiket nemrég kezdtek el árusítani. Tátva maradt a szám, amikor megláttam a szebbnél szebb (ráadásul arany) ékszereket. Nem számítottam rá, hogy ennyire jók lesznek ékszergyártásban, mivel ez új náluk. Egyébként régebben mindig is hiányoltam tőlük ezeket. A sok róka itt is megfigyelhető, ami tök jó, szeretem a rókákat, a 3. kedvenc állatom. :)

Amiket szívesen elfogadnék...

   
   
   
   
   
   
   
   


Ti szeretitek a Wildfoxot? Hogy tetszenek az ékszerek?

3 megjegyzés:

  1. Hát persze, hogy itt nincs s rendelni sem lehet!! :(
    Pedid olyan szép mind és a ruhák közül is tudnék választani!!! :)

    VálaszTörlés
  2. Engem az ékszerek fogtak meg nagyon, baromi jól néznek ki,nem tudnék No.1-t mondani közülük,mert mindegyik az! :) Kár hogy rendelni sem lehet :(

    VálaszTörlés

Minden vélemény számít!