2012. március 12., hétfő

2012-es tavaszi/nyári kívánságlistám

Ősszel is volt egy ilyen post, és úgy látom nagyon tetszett nektek, mert a top10 legnépszerűbb bejegyzés közé került. :) (Lásd jobb oldalt.) Ismét összegyűlt sok szép ruhadarab/kiegészítő, amit nagyon szeretnék beszerezni tavaszra/nyárra, úgyhogy épp itt az ideje ennek a bejegyzésnek.

1.) Tollas fülbevaló
Annyira szeretnék egyet! Nagyon megtetszettek, mindenféle színbe. A Bijou Brigitte-be fogok ilyet venni, mert ott most annyi van, hogy egy külön állványt kaptak ezek a fülbevalók. Volt egy olyan is, mint ami a képen van, csak kicsit kisebb, és talán az tetszett a legjobban. A hajamat laza kontyba fognám, és félvállas felsővel, vagy csőtoppal hordanám. Ha meg egy idő után úgy érezném, hogy nem tetszik, vagy valami, akkor meg nyakláncot csinálnék belőle. De mindegy, majd még meglátom, hogy milyet választok. :)
Tumblr_lqaegjkjgf1qfq7tjo1_500_large


2.) Shortok
Imádom a rövidnadrágokat, és majd mindenfélét szeretnék nyárra; korallt, feketét, szürkét, sok szagatott farmert és azok közül néhányat szegeccsel díszítenék. Mondjuk ennyi félét sajnos úgyse fogok tudni majd venni.
266697609152988937_hcr5wkfi_f_large


3.) Sima fekete Converse
Laza szettekhez.
Present6_188559829_large


4.) Nyári ruhácskákat
A Nasty Galos bejegyzésemnél jöttem rá, hogy én mennyire szeretnék sok szép nyárias, lenge ruhát. Pl. olyan is jó lenne, mint amilyen a képen van.
Tumblr_lwo914nqyg1r5dgp2o1_250_large


5.) Telitalpú magassarkúkat
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de ezekkel nem lehet betelni. Szeretnék még leopárdmintásat, meg nyárra valami nyitottat.
Tumblr_llqqr8xvb21qb1r3go1_500_large


6.) Korall színű nadrágot
Olyat, mint amilyen a képen van. (Amúgy nagyon nem tetszik a képen lévő összeállítás. Szerintem borzalmas.)
Pink_large


7.) Farmeringet
Igen, még mindig. :D Már az előző kívánságlistámba is beleírtam, de azóta se vettem, pedig láttam olyat ami tetszett, csak az drága volt. Mindegy majd lesz valamikor. :D
Tumblr_lzjv1mdiis1r3p5pco1_500_large

8.) Gyűrűket
Belőlük sosem elég.
Tumblr_m0qn6l5ea81qj4puzo1_500_large


9.) Neon felsőket
Idén az üzletek nagyon nyomatják az ilyen ruhadarabokat, biztos, hogy jópár neon cuccot fogok venni. :) Imádom a neon színeket!  Szerencsére minden nyáron nagyon lebarnulok, kb. úgy mint a képen a lány, ezért még jól is fog mutatni a barna bőrömhöz. Csak gyere már nyár!!!
Tumblr_lyecl8kbqa1r9pb1so1_1280_large


10.) Korall színű pántnélküli fürdőruhát
Már tavaly nyáron is rajta volt a kívánságlistámon, és most újra. Idén már találtam is a Zarában, korall színű pántnélkülit, remélem lesz még amikor megyek érte. Mondjuk az a baj, hogy elég drága. :S Meg a New Yorkerbe is láttam egy pinkeset, az is tetszett. De a korall, vagy a neon pink a cél. :)
Tumblr_lp7w5kidm01qb1ji1o1_500_large

Ha a sminktermékeket nézzük, akkor meg egy nude, vagy fehér színű szemceruza és egy Artdeco szemhéjalapozó van a listánom. Meg egy jó Max Factor szempillaspirál se jönne rosszul.


Ti mit szeretnétek beszerezni tavaszra/nyárra? Kíváncsi lennék a ti listátokra is. :)

11 megjegyzés:

  1. Hihi a Converse az én kívánságlistámon is fent van! :) Na meg persze még egy jó pár dolog...

    VálaszTörlés
  2. a Converse cipőn mindegyik rajta van az én listámon is :D

    VálaszTörlés
  3. Ja még azt akartam mondani, hogy a tollas fülit szerintem nézd meg a Six-ben is, én ott vettem és olcsóbb, mint a Bijou Brigitte-ben.

    VálaszTörlés
  4. az a fürdőruha nagyon szép, meg az a korall színű nadrág na meg az a neon felső is nagyon széép ^.^

    VálaszTörlés
  5. Én holnap írom meg a listámat :$

    VálaszTörlés
  6. tollas fülbevalót mindenféleképpen !!:)

    VálaszTörlés
  7. ma voltam bijou brigitte-ban.... eszméletlen tollas fülbevalók vannak!!! :D farmeringet én is vagy 2 éve szeretnék, de én még csak látni se láttam főleg nem olyat ami tetszik.:(

    VálaszTörlés
  8. Szuper dolgok,jó kis lista! :) Farmeringet én is felírtam a listámra és tegnap pont találtam is egy turiban!Boldog voltam :)

    VálaszTörlés
  9. szia, pont ilyen fulcsik vannak a BB-ben? 1000 eve keresem mar es SEHOL nem talalok:(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, csak kisebbek. :) Van még fekete tollasba is, az ára pedig 3.290 HUF, ha jól emlékszem.

      Törlés

Minden vélemény számít!