2012. február 12., vasárnap

Stílusikonok nyomdokában V.

Az ok, amiért ezen a héten csak 1(!) bejegyzés volt ezen kívül, az az, hogy elromlott a monitorom. Ma is csak úgy tudtam (szerencsére) ezt megírni, hogy kaptam egy monitort az egyik ismerősünktől, de ez egy ilyen ősrégi  és konkrétan kifolyik a szemem, annyira rossz. :D Azért így is írni fogok nektek, mert nem szeretném elhanyagolni a blogot, majd csak megszokom ezt is. Majd valamikor (remélem nemsokára) kapok egy újat, és akkor "csudajólesz" minden. :D
---------------------------------------------------
Pont most járok ennek a sorozatnak a felénél, ezen kívül még öt lesz. Most biztos sokan meglepődtök majd, de az e heti jelölt Miley Cyrus. Kirázott a hideg Hannah Montanatól és a többi  Disney szerepétől meg dalától, de nagyon jó irányba megváltozott, és ezt az új stílusát tényleg imádom.

Tumblr_l1ijt0durd1qabl99o1_500_large

Miley Cyrus stílusa leginkább glamrocknak mondható, de például a 4. képen lévő összeállítása mindenképp hippisnek minősül. Kedveli a feketét, a szürkét, a fehéret, a leopárdmintát, a shortokat és a laza válltáskákat. A legnagyobb kedvencei az ingek, főként a kockás mintájúak, és ezeket nagyon jól tudja hordani is, szuper összeállításokat készít velük. Talán a lapos sarkakat nagyobb előnybe részesíti, de természetesen a magassarkúkat is szívesen hordja. A haját többnyire kiengedve hordja, amit szerintem nagyon jól is tesz, mert gyönyörű haja van.




Tumblr_lx6oqrxbcl1r9n1gjo1_500_large

Tumblr_lnb453fs0n1qg0gxuo1_400_large

Tumblr_lz1fmgaajr1r1iat9o1_500_large

Tumblr_lob1mjvdfm1qaw0sro1_500_large


Tumblr_ly2pvn2fg21r6reiro1_500_large

Tumblr_lhwo2lnlcv1qevo0qo1_1280_large


Nektek hogy tetszik Miley stílusa?

10 megjegyzés:

  1. én nagyon szeretem a stílusát,meg a sminkjeit és a haja tényleg gyönyörű! :)

    VálaszTörlés
  2. az a szürke póló... oO atyaég...
    amúgy szép. pozitív irányba változott... (:

    VálaszTörlés
  3. Baromi jó stílusa van a csajnak, de engem konkrétan kiráz tőle a hideg :)

    VálaszTörlés
  4. Annyira szuper az összes összeállítás!

    VálaszTörlés
  5. Ez nem ide tartozik, de:
    Meddig tart a játék? Nem láttam kiírva.

    VálaszTörlés
  6. Nem kötözködni szeretnék, de szerintem barokkos túlzás Miley Cyrust stílusikonként feltüntetni.

    VálaszTörlés
  7. Én nagyon szeretem a stílusát és még őt is, szerintem a hangja nem rossz. A haja pedig tényleg irigylésre méltó.

    VálaszTörlés
  8. hááát. lehet hogy idiótának tűnök, de én miley cyrus-t is, meg hannah montana-t is szeretem :) nem tudom, hogy miért, de amikor kisebb voltam akkor mindig hannah montana-t néztem, és talán így szerettem meg miley-t is :) imádom a stílusát, a haja meg. iszonyat szép *___*

    VálaszTörlés
  9. Irtó jó a stílusa. Ez az egyetlen amit szeretek benne. Amugy kifejezetten engem is kiráz a hideg tőle. Most olvastam egy cikket és sajnos Miley levágatta a szép haját ilyen vállig érőre:(( : http://www.vivatv.hu/news/miley-legujabb-haja .

    VálaszTörlés
  10. én is imádom a haját. a stílusát. de Hannah Montanaként valami borzalmas :-D én a filmet láttam az sokkal jobb mint a sorozat. és utálom ha Hannah játssza!!

    VálaszTörlés

Minden vélemény számít!