2012. február 15., szerda

MAC Electra szemhéjpúder

Nagyon szerencsésnek mondhatom magam, mert ezt a szemhéjpúdert nyertem, méghozzá a Rouge Attitude blogon. Ezúton is szeretném még 1x megköszönni Fruzsinak, nagyon nagy örömet szerzett nekem! :) Még egy kis aranyos levelet is kaptam mellé tőle. :) A színt én választhattam, egy csokibarna és ez között vacilláltam, de végül erre esett a választásom, és utólag így azt gondolom, hogy nagyon jól döntöttem.

Sosem volt még ezelőtt MAC szemhéjpúderem, úgyhogy nagyon kíváncsian álltam hozzá. A csomagolása a szokásos egyszerű fekete, de nekem nagyon tetszik ráadásul még apró csillámokat is felfedeztem rajta. :D Teljesen jól záródik Ez egy gyönyörű ezüstös, szürkés, metálos árnyalat, egyszerűen nekem lett kitalálva. :) A pigmentáltsága abszolút 5/5-ös. Még nem készítettem vele sminket, de már most imádom! Először füstös sminket fogok vele kipróbálni, majd ha kész lesz mindenképp bepostolom. Egy visszafogottabb sminket is el tudnék vele képzelni, majd olyan is lesz. Alig várom már, hogy csináljam. :D
Nektek hogy tetszik ez az árnyalat? Melyik volt az 1. MAC szemhéjpúderetek? :)

5 megjegyzés:

  1. gyönyörű színe van :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép! :) Gratula hozzá :))

    VálaszTörlés
  3. nagyon szép és a képeken is látszik hogy aprószemcsés szoval jóminőségű.:)nekem még nem volt de a neten szeretnék rendelni:)

    VálaszTörlés

Minden vélemény számít!