2012. február 29., szerda

NOTD - Hey America!

Már régebben 1x csináltam amerikai zászlós körmöket, és most újra kedvet kaptam hozzá. Ezt most kicsit izgalmasabbá tettem, mert a gyűrűsujjam kék, fehér csillagokkal.. Már régebben is láttam, hogy az Essencenek van pontozóecsete, aminek már tényleg nagyon érzem a hiányát, valamikor a közeljövőben meg kéne kell vennem. Most is sokkal szebbek lennének a pontok a zászló kék részén, ha lenne olyan ecsetem. Meg egyébként a piros csíkokon is van mit javítanom, nem mindegyik egyenlő vastagságú, és szög egyenes. Ez is az ecset hibája!!! :D NEM az enyém! :D De amúgy tényleg. Már egy olyan körömlakkecset készletre is régebb óta vágyom. Meg amúgy sokkal jobban is megérné, ha lenne egy ecsetkészletem, vagy legalább egy olyan nagyon vékony kimosható ecsetem, és akkor nem kéne díszítőlakkokat venni, és az ecsettel még szebben is el lehet készíteni a mintákat.Na de mindegy. Minden körömbe amit csinálok csak a hibát keresem. :D Azért egész jó lett, nekem bejön. :)

Miket használtam?
♥ Claire's 307-es
♥ Essence Quick Dry fedőlakk
♥ Lovely fehér díszítőlakk
♥ Névtelen piros és fehér lakk.

Hogyan készítettem?
Először lefestettem 2 rétegben fehér színű körömlakkal az összes körmöm (a gyűrűsujjam kivételével) , majd ha megszáradt kék körömlakkal kis kockákat festettem a körmeim alsó sarkába. Ha nem lett olyan pontos, akkor fehér díszítőlakkal pontosítottam azokat. Ez után következik a függőleges piros csíkok megfestése, amik jobban mutatnak ha ugyanolyan vastagságúak. Ez után a kék részt bepöttyöztem, de aki érzi magában a tehetséget és a türelmet, apró csillagokat is festhet. :D (Nekem túl kicsi a körmöm, ezért sajnos nem férne rá, de ha pl. megnézitek Fruzsi körmét... na hát arra aztán lehetne csillagokat festeni. :D) A gyűrűsujjamat 2 rétegben kékre festettem, majd egyszerűen több aprócska kis csillaggal díszítettem. Utolsó lépés pedig az elmaradhatatlan fedőlakkozás.



Nektek hogy tetszik? :)

13 megjegyzés:

  1. fúú de jó színe vannak, nagyon tetszik

    VálaszTörlés
  2. úúú nagyon zsííír lett :O
    Üdv: janetsbeautyzone.blogspot.com

    VálaszTörlés
  3. Nagyon ügyes vagy:) a gyűrűsujjad a kedvencem :$

    VálaszTörlés
  4. jééé, pont ma csináltam én is usa zászlós mintát a körmeimre, csak én inkább a hüvelyk- és gyűrűsujjamat dekorálom (többek közt lusta is vagyok az összeset megcsinálni), meg még nyáron követtem el többször a zászlós lakkozást :)
    nagyon király lett! :)

    VálaszTörlés
  5. Pretty and Nice a körmöd, és a blogod is! :-)
    http://www.itsbellatime.blogspot.com/

    VálaszTörlés
  6. tökjó lett a körmöd :)

    justyled.blogspot.com

    VálaszTörlés
  7. De kreatív *.* Nagyon tetszik :) Ha lesz végre egy jó fehér lakkom, tuti megcsinálom. :)

    www.beautysandwich.blogspot.com

    VálaszTörlés

Minden vélemény számít!