2012. február 21., kedd

NOTD - Aztec print

Először ruhákon láttam ezt az azték mintát, és már akkor is nagyon megtetszett, de amikor megláttam körmön, akkor meg végképp. Ez a minta most nagyon divatos lett, csak, hogy példát mondjak a New Yorkerben már lehet kapni azték mintás, laza felsőket, 4.000 HUF-ért egyébként és a Tally Weijlben is láttam egy ilyen rövidnadrágot, rózsaszínes volt, nagyon tettszett. Nekem leginkább szoknyába tetszik, de olyat még itt Budapesten nem láttam sehol. Én inkább nyáron szeretném majd viselni ezt a mintát, nekem ez olyan nyárias, nem tudom télen elképzelni. A körmömet meg egyenesen imádom, igaz, hogy lett pár hibám és néhány helyen nem olyan pontos, de nekem így is tetszik, főleg, hogy elsőre csináltam. :) Amúgy másoknak is nagyon tetszett, a suliba is mindenki kérdezgette, hogy ezt hogy csináltam, meg ki csinálta, én csináltam-e stb. Amúgy majd többféle színösszeállítással is ki fogom próbálni, csinálok egy olyat is, amibe csak neon színek lesznek. :) Ütős lesz. (Persze csak ha sikerül.)

Miket használtam?
- Claire's 307-es
- Rose Nail fekete vékony ecsetű
- A piros és a citromsárga névtelen és vékony ecsetű.

Hogyan készítettem?
Ezt igazából nem olyan nehéz elkészíteni, mint amilyennek látszik. Egy vékony ecsetű fekete lakkra mindenképp szükséged lesz, mert anélkül hiába próbálod, nem fog menni, és csak magadat fogod szidni, hogy milyen béna vagy, pedig valójában csak az ecset hibája. 1. lépésként az egészet lefestettem fehérre, ez az egésznek az alapja. 2. lépésként meghúztam a színes csíkokat. A képen nagyon jól látszik, hogy hol kell meghúzni. 3. lépés pedig jöhet a fekete minta. Ez az ami szerintem egy kicsit nehezebb. Utolsó lépés pedig természetesen a fedőlakk. Szerintem próbáljátok meg, mert tényleg nem olyan nehéz mint amilyennek tűnik, csak nagyon időigényes, és sok türelem kell hozzá. A jobb kezemet már nekem se volt kedvem kifesteni, elegem lett a végére belőle. :D Meg bal kézzel csúnyábban festek.



Egy kis inspiráció az elkészítéséhez:

Tumblr_lqlbgossvm1qcd04xo1_500_large

Tumblr_lyszilghna1qzc6q2o1_500_large

Tumblr_lxh0qijiwc1qaivdeo1_500_large

Tumblr_lvameqvww81qcffefo1_500_large

Aztec2_large

Tumblr_lw82fagswc1r3ljlpo1_500_large

Diam_large


Nektek tetszik ez a minta?

12 megjegyzés:

  1. A pulcsiba és az utolsó szoknyába nagyon beleszerettem :) Egyébként a körmöd nagyon kreatív lett, én ehhez már kevés vagyok, hogy magamnak megcsináljam :D

    VálaszTörlés
  2. Nekem nagyon tetszik ez a minta és a köröm is tuti :)

    VálaszTörlés
  3. 1. inspirációs képen középen az a póló *-*

    VálaszTörlés
  4. uuuh de komoly:) nagyon tetszik:) ééés az utolsó képen az a szoknyaa, csorog a nyálam:D

    VálaszTörlés
  5. awww,nagyon tetszik a körmöd! :) meg az inspirációs képek is *-*

    VálaszTörlés
  6. ááh .. hogy van neked ilyenekhez türelmed? hát énis megpróbálom majd, de nem hiszem hogy sikerülni fog,reménykedem.. az a rövidnadrág meg a szoknya nagyon szééép :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. és kés ia van ..ha érdekel nézd meg :http://nyuffika.blogspot.com/2012/02/nodt-aztek-mintas-kormok.html

      Törlés
  7. adrus: olyasmi szoknya van asszem a NewYorkerben:)

    VálaszTörlés
  8. irtó szép lett a tiéd, már én is kiprobáltam de nekem nem lett ilyen szép. :)

    VálaszTörlés
  9. Nagyon szép lett, ügyes vagy! Az inspirációs képek is szuperek. :)

    VálaszTörlés

Minden vélemény számít!