2012. február 22., szerda

KIKO 178-as mono szemhéjpúder

Ezt a szemhéjpúdert is Olaszországban vettem, ott van egy egész KIKO üzlet, rengeteg minden van bent, ahogy beértem egyből belemásztam mindenbe. :D Leginkább a szemhéjpúderek tetszettek, egytől egyig mind nagyon pigmentált. Amikor bementünk az eladó köszönt nekünk, mi is neki olaszul, majd megkérdezte, hogy milyen nyelven beszélünk, és nővérem mondta neki, hogy ő tud németül, én meg franciául. Hát gondoltam oké, meglátjuk mit tudok szeptember óta... :D Elkezdett nekem franciául beszélni, és képzeljétek mindent értettem. Komolyan nem akartam elhinni, hogy szeptember óta úgy megtanultam franciául, hogy mindent értek. Elmondta hol találom az új kollekciójukat, mit ajánl, ha valamit ki szeretnék próbálni az arcomon akkor szóljak stb. Utána kipróbáltam egy pirosítót, beszélt róla, akkor is mindent értettem, és tudtam neki válaszolni, és ott beszélgettem vele franciául. :) Nagyon büszke voltam magamra. :D Jó igaz, hogy van olyan nap, hogy 5 franciaórám van, és amúgy is mindent franciául tanulok, de szeptemberben annyi volt a francia a tudásom, hogy Bonjour meg Merci. Amúgy a pirosítót szerettem volna megvenni, de sajnos már elfogyott, még a gépbe is megnézte az eladó de nem volt. :( Utána mondta, hogy ha természetes pirosítót szeretnék (olyan volt amit kinéztem), akkor még miket ajánl, de akkor már inkább ezt a szemhéjpúdert vettem. :)
----------------------------------------------------------------
A csomagolása nekem nagyon tetszik, egyszerű, elegáns, tökéletesen záródik, lecsukáskor kattan egyet, és nem gyűjti az ujjlenyomatokat. Ez a szín nekem szerelem volt első látásra, ahogy beértem az üzletbe egyből ezt néztem meg közelebbről, pedig rengeteg minden volt, és utána még nagyon sok mindent megnéztem, de végül ez jött velem haza. :) Ez egy gyönyörű fekete szemhéjpúder, tömérdek ezüst csillámmal megbolondítva. Amikor az üzletben leteszteltem a pigmentáltságát a kézfejemen, nagyon meglepődtem, mert nem számítottam ennyire jóra. A legtöbb fekete szemhéjpúder, ami full csillámos, általában nagyon gyenge, pallettákba is sokszor látom ezt az árnyalatot, és azt veszem észre, hogy mindig ez a leggyengébb láncszem. Az Essencenek is van egy ilyen árnyalat a Vampires Love palettájában, és hát mit ne mondjak arról leszűrve amiket láttam róla teszteket, borzalmas. Az ára 4.90 EUR és 3 g-ot kapunk ezért az összegért, ami nagyon jó, főleg, hogy egy ilyen jó minőségű szemhéjpúderről van szó. Az egyetlen, amit sajnálok, hogy a KIKO szemhéjpúdereinek nincs fantázianeve, pedig simán ki lehetne nekik találni valamit izgiset. :) Mondjuk ez igazából nem olyan fontos, de gondoltam megemlítem. Csak számozva vannak, az enyém a 178-as. Azt írja, hogy 12 óráig marad a szemhéjunkon, én még nem próbáltam, de kétlem. Miután lefotóztam a swatchokat elmentem lemosni, és sima vízzel akkor se jött le ha dörzsöltem a kezem, csak halványodott. Egy kis folyékony szappannal viszont már könnyedén le tudtam mosni. A szemhéjpúdernek illata nincs, és szerencsére nem is pereg.




Gyönyörű!




Sokszor olvastam már, hogy a KIKO a MAC kistestvére, hát minőségben tényleg kacsintgat felé, a csomagolásáról pedig egyből a MAC jutott eszembe.

Összegzés: Ez egy gyönyörű szemhéjpúder, hihetetlen pigmentáltsággal, és a csomagolásával sincs semmi probléma. Az ára is kedvező, főleg, hogy egy ilyen szuper szemhéjpúderről van szó. Nagyon sajnálom, hogy Magyarországon nincs KIKO.

♥♥♥♥♥
5/5

Nektek hogy tetszik ez a szemhéjpúder? :) Van valamilyen KIKO terméketek?

9 megjegyzés:

  1. Nagyon szép, jó választás volt! :)
    Én is megyek április elején Olaszországba (Velencébe is), meg tudnád mondani, nagyjából hol volt ez a KIKO üzlet? Én is mindenképpen szeretnék beszerezni onnan egy-két itthon nem kapható dolgot, szemhéjpúdert biztosan, nagyon tetszenek:)
    Egyébként az oldalukon ki van írva mindegyiknek a fantázianeve is, nem túl kreatívak mondjuk. :D A tiéd a 'Macropearly Black' nevet viseli. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát a Szent Márk térrel szembe van egy nagy kapu féleség, ahol fölül van egy óraféléleség. :D Ott be kell menni abba a kis utcába, és utána már csak végig végig egyenesen, és majd jönni fog. Köszi, hogy szóltál, de azok nem hiszem, hogy a fantázianeveik, csak a szín megnevezése. :D Meg ha a fantázianeve lenne, akkor biztos, hogy rá lenne írva a csomagolásra.

      Törlés
  2. velencéből ezekszerint mindenki Kikoval tér haza. (: szintén szombaton voltam, és szintén betértem kikoba. én egy matt rúzzsal és egy málnapiros tussal tértem haza... (: és totálisan egyetértek az eladókról írt véleményedről. (:

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szép színe van, nekem is van két Kiko szemhéjpúderem,egy barna és egy bézs színű,és nagyon imádom őket. Tényleg nagy kár,hogy Magyarországon nincs Kiko.:(

    VálaszTörlés
  4. én is Kikoval térnék haza :$ gyönyörű:)

    VálaszTörlés
  5. Engem a csillagos égre emlékeztet :D

    VálaszTörlés

Minden vélemény számít!