2012. január 15., vasárnap

Stílusikonok nyomdokában I.

Indítok egy post sorozatot, ami 10 hétig fog tartani, és mindig vasárnaponként lesz. A lényege az, hogy minden ilyen bejegyzésben egy híresség stílusáról lesz 10 kép. Ha a 10 hétnek vége, a blog FB oldalán egy mappába fel fogok tölteni mindegyikről 1-1 képet, és ti eldöntitek, hogy azok közül kit tartotok a legnagyobb stílusikonnak, és persze titeket is megkérdezlek, hogy nektek ki a stílusikonotok. (Ha egyáltalán van ilyen.) Remélem tetszeni fog. :)

Tumblr_lp2d07ls2n1qikemvo1_500_large

Az első Mary Kate Olsen. Az ő stílusa kevésbé különleges, páran biztos unalmasnak is fogjátok tartani, de én nagyon szeretem. Nem öltözködik színesen, általában feketét, fehéret, szürkét és a barna árnyalatait hordja. Imádja a napszemüvegeket, alig látni az nélkül. Kíváncsi lennék milyen gyűjteménye van. :) Az outfittjeinek jellegzetességei a nagy fekete táskák, fekete magassarkúk, laza, bő felsők, szőrmék. Haját szinte mindig kiengedve hordja.

Nekem egyébként teljesen olyan érzésem van, hogy el akarja rejteni magát mindenki elől. Nagy napszemüvegek, hogy kevésbé látszódjon az arca, főleg a szeme, nagy táskák, bő felsők, réteges öltözködés, fekete szín. Arról már amúgy is olvastam, hogy az emberek öltözködése azt is mutatja részben, ami bennük belül zajlik, és ezzel egyetértek, mert valószínűleg ha valaki szomorú, nem sok kedve lesz színesen öltözködni.

Tumblr_lxc5h0tfro1r2natqo1_500_large



Tumblr_llqdi7xmft1qza6uyo1_500_large

Tumblr_ls7u9biifw1r3syizo1_500_large

Tumblr_lhns7gbvbf1qczaeko1_500_large

Nekem ez a kedvencem:)




Tumblr_lu9aj2il6m1r2natqo1_250_large

Tumblr_lwd22nebh01r2natqo1_500_large




Nektek hogy tetszik Mary Kate stílusa? :) Mit szóltok ehhez a post sorozat ötlethez?

7 megjegyzés:

  1. Nekem nagyon tetszik ez a sorozat, már várom a többi tagját is. Igazából régen imádtam az Olsen ikreket, de mostanság eltűntek, nem is vagyok nagyon képbe velük. Viszont ezek a képek alapján nekem bejön a stílusa, én is imádom a nagy táskákat, bő felsőket és sok-sok feketét :) *Chanel

    VálaszTörlés
  2. jó ez a sorozat. nem rossz a stílus. bár tőlem kicsit távol áll. a táskái jók. viszont ahogy elnézem nagyon.nagyon vékony lehet, főleg, hogy a fotó kövérít általában :S főleg a kedvenc képeden, ahol olyan pulóver van rajta harisnyával. az elég ijesztő.

    VálaszTörlés
  3. az biztos, hogy stílusikon!! :) de a testi adottságaira inkább ne legyen, mert az már tényleg ijesztő.

    VálaszTörlés
  4. Helyesen: Stílusikonok nyomdokábaN... Legalább a címben ne legyen helyesírási hiba.

    VálaszTörlés
  5. Húh nekem az a véleményen,hogy az Olsen lányok tökéletes divatikonok.De aki a kedvencem az Ashley Tisdale és Selena Gomez,na meg Vanessa Hudgens. :)
    Most nyitottam a divatblogomat:
    divat-mania.blogspot.com
    Vélemény?

    VálaszTörlés
  6. Imádom Mary-Katet és a stíluas egyszerűen csodás.Nekem a második kép a kedvencem. :)

    VálaszTörlés

Minden vélemény számít!