2012. január 11., szerda

Cipő Haul

Szürke telitalpú - H&M
Igazából csak "mamuszcsizmáért" indultam, de szerencsére más üzletekbe is nézelődtem. Bementem a H&M-be, körülnéztem a cipőrészlegen, hátha találok valamit csizma ügyben, de nem volt semmi, majd megpillantottam ezt. Utolsó darab volt a Vörösmarty téren lévő üzletben, pont a méretembe, és nem fogjátok elhinni mennyibe került: 2.000 (!) HUF. Komolyan még a nullákat is visszaszámoltam, hogy jól látom-e a kis piros papíron. :D Nagyon szerencsésnek mondhatom magam. :) Ráadásul ezt a cipőt már nagyon rég kinéztem magamnak, de úgy gondoltam télen nem fogok nyári cipőt venni. Az eredeti ára egyébként 7.000 HUF volt, a sarka pedig 10 cm. (Meglepő módon nagyon könnyű benne járni, meg is lepődtem ezen.) Nagyon örülök ennek a cipőnek. :) Alig várom, hogy nyár legyen, vagy meleg tavasz, hogy felvehessem. Outfittes bejegyzésbe majd akkor biztos látni fogjátok! :)



A cipzár is nagyon tetszik a hátulján.


Fekete csizma - Office Shoes
Ezért indultam eredetileg, és haza is jött velem, volt a méretembe, semmi gond nem volt. :) A márkája Skechers, még sose volt ilyen cipőm. Szuper kényelmes, suliba imádom felvenni, főleg amikor álmos vagyok, mert akkor olyan mintha otthoni mamuszba lennék. :D A lábam egyáltalán nem fázik benne, és bőrből van, ezért a cipő beázni sem fog. Volt még sima barnába és sötétbarnába is, az utóbbin és ezen a feketén gondolkoztam, de végül erre esett a választásom, mert a feketét több mindenhez fel lehet venni.


Negro pedig mindenáron akart egy képet, mert miközben a cipőket fotóztam ott ugrált körülöttem, sőt volt, hogy pont lefotóztam volna a csizmát, erre odamegy, ráfekszik, és nyávog eggyet. :D Kis fotogén.


Nektek volt már ilyen szerencsés vásárlásotok? :) Vagy valami, amit megvettetek, és utána nagyon szerencsésnek éreztétek magatok?

15 megjegyzés:

  1. Gyönyörű a magassarkúd!:) Kérlek a mamuszcsizmába tegyél talpbetétet, mert a hideg futkos a hátamon amikor látom, hogy a legtöbb lány bokája teljesen befelé fordul benne, és az egész csizma megroggyan.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :) Azt én is utálom, amikor valaki bokája kifordul ebből a csizmából, de ez csak akkor van, ha kitapossa. A tavalyit a tél legvégére már én is kitapostam, és akkor már nem hordtam. De ez szerintem még jövőre is jó lesz, mert bőrből van, és nagyon vastag a talpa.

      Törlés
  2. Ó én ezt a szandit többször is felpróbáltam, de akkor 4000 Ft-ba került, gondoltam télen nem adok ki ennyit érte. Viszont holnap sztem körülnézek! :D

    VálaszTörlés
  3. nekem is van barna mamuszom :P és imádoom ♥
    Negró pedig nagyon cuki ^.^

    VálaszTörlés
  4. Én feketében vettem meg a szandit 4000ért és rendesen kiakadtam mikor már láttam, h feleannyi. Én sz@rtam a hidegre és ebben voltam szilveszterkor, valóban kényelmesebb mint hasonszőrű társai.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, én is gondolkoztam, hogy megvegyem-e amikor már 4.000 volt, de úgy látszik jobban tettem, hogy akkor hagytam.

      Törlés
  5. én is felpróbáltam, de nekem nem állt annyira jól, vagy nem tudom, de szuper vétel, én is láttam h már csak 2000. :) tökjóó:) a mamusz meg baromikényelmes:)

    VálaszTörlés
  6. Óó nagyon jól jártál!:) A cicúú pedig tényleg fotogén. :D

    VálaszTörlés
  7. Szia :)) Gyönyörű ez a cipő *.*
    Lehet, hogy nem ide kéne írnom, de az egyik postban láttam, hogy nagyon szereted a magasságodat.
    Megkérdezhetem, milyen magas vagy?
    Mert én 174 cm vagyok, és imádom a magassarkúkat, van is jópár :)) de zavar, hogy rengetegen megjegyeznek olyanokat, főleg suliban, hogy "úristen milyen magas vagy!", vagy hogy a legtöbb fiúnál is magasabb vagyok egy csinos telitalpúban...
    És érdekelne, hogy ez a probléma téged nem érint-e. :))
    Bocsi, hogy ha off, és előre is köszi a választ :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! :)
      172 cm magas vagyok, a fekete telitalpúmmal 180 cm, ezzel a szürkével pedig 182 cm. A feketét suliba gyakran hordom, és olyankor minden nap megjegyzi valaki nekem is, hogy "úristen de magas vagy", pedig már mióta hordom, de még mindig nem szokták meg. Meg anélkül is kapom ezeket. :D Én is magasabb vagyok a legtöbb fiúnál magassarkúban, és egyáltalán nem zavar, sőt imádom. :) Én bóknak veszem ha megemlítik milyen magas vagyok. :) Az pedig vicces, hogy lenézhetek a fiúkra.. :D Ha alacsonyabb úgy nálam valamelyik fiú akkor mindig mondják, hogy hülyén érzik magukat mellettem. :D "Többet ne gyere velem magassarkúval sehova" :DD Én meg csak nevetek ezen. :D Ha az utcán megy egy magas lány magassarkúban, és még nekem is feltűnik, hogy milyen magas (pedig én magas vagyok), akkor nekem mindig a modellek jutnak róluk eszembe. Szerintem nagyon szép ha valaki magas. :) Örülj a 174 cm magasságodnak! :)

      Törlés
    2. Köszi szépen a választ :) Igazából örülök neki, meg szeretem is,csak néha egy kicsit furcsa... :)
      De nagyon tetszik, ahogy felfogod a dolgot.
      Üdv, szép esét

      Törlés
  8. a szürkével én is ugyanígy jártam! mikor 4000ft volt, erősen gondolkodtam, hogy megvegyem, ne vegyem.. aztán mikor 1 hét múlva úgy döntöttem, hogy visszamegyek érte, hátha van még méretben, akkor láttam, hogy csak 2000ft, már vittem is.:D amúgy én is meglepődtem, hogy milyen könnyű járni benne, imádom:)))

    VálaszTörlés

Minden vélemény számít!