2011. május 28., szombat

A kedvenc naptejem és fürdőruhák

Gondoltam most írok nektek egy bejegyzést, aminek a fő témája a nyár. :) Már napok óta nagyon meleg van, ezért szóbajön a strandolás. A strandoláshoz pedig 2 dolog elengedhetetlen; a naptej és a fürdőruha.

Ez a Sun Dance répás naptej a kedvencem. Tavaly csak ezt használtam, és mellé sok répát ettem, és észrevettem a változást: még karácsonykor is mondták, hogy milyen jó színem van, és kérdezték, hogy mivel kenem magam. Ebben a naptejben van répa (rajta van a tubuson is), ami azért jó, mert attól tovább maradsz barna. Ha nyáron sok répát eszel, akkor is tovább maradsz barna. Gondoltam ezt megosztom veletek, mert ez tényleg igaz! Ma ismét megvettem ezt a naptejet. Az illatát is imádom! :) Nem tudom megmondani, hogy milyen illata van, semmihez nem tudom hasonlítani, de nagyon jó! :) Az ára 1400 HUF, és a dm-be lehet kapni. A Carroten naptejek még amik szerintem nagyon jók.


FürdőruhákTudom, hogy sokatok pánt nélküli fürdőruhát keres. Amikor voltam vásárolni, akkor direkt figyeltem a pántnélkülieket. A Zarába, és a H&M-be láttam nagyon sokat, és szépek is voltak! :) Emelett még ahol láttam egy párat: F&F, Calzedonia. Amit én vettem az is gyönyörű! :) Arról már írtam ITT. Most pedig jöjjön pár gyönyörű fürdőruha!

Szép! :)
Tumblr_llpfampbv71qf7ikto1_500_large

Ez egy álom! :O Akarooom. ♥
Tumblr_llrp2s84yd1qk8h0ho1_500_large

A kéket, a pöttyöst, a feketét és a korallt elfogadnám. Nagyon szépek! :)
Tumblr_ll5zxs4oia1qek6dvo1_500_large

Kár, hogy a csíkos mögöttiek nem látszanak.
Tumblr_ljujbdkupa1qdr0s2o1_500_large

Nektek milyen fürdőruhátok van? :) Milyet szeretnétek venni? :)

6 megjegyzés:

  1. a naptejnek nincs véletlen színe (nem sárga???:) a ruhát nem fogja be?? mert egyszer volt ilyen répás naptejem csak más márka és nem volt valami jó, mert pl ha fehér ruhába mentem és napozás után felvettem akkor összefogta és nem is jött ki belőle :(

    VálaszTörlés
  2. Már tudok válaszolni, ezért most írok! Halványsárga színe van, de nekem soha nem volt gondom azzal, hogy megfogta volna a ruhám, pedig fehéret is hordtam napozás után. Lehet, hogy a bekenés után túl hamar vetted fel a ruhát, vagy nem volt jó a naptej. Ez a Sun Dance viszonylag hamar beszívódik.

    VálaszTörlés
  3. i really love the first two bikinis !!
    xx

    VálaszTörlés
  4. that peach bikini is so pretty! i bet it would look awesome on someone tanned especially :)

    VálaszTörlés
  5. Szija!

    Kitaláltam egy jó ötletet! Látogass el hozzám, és ha tetszik akkor kommentelj! :)

    http://marcsikincsesladikaja.blogspot.com/

    VálaszTörlés

Minden vélemény számít!