2017. szeptember 13., szerda

OUTFIT - Sailor Moon

Az előző outfit posztnál szerencsére tévedtem, nem az volt az utolsó nyári outfit, amit le tudtunk fotózni. :) A hétvégén még részünk lehetett egy kis nyári melegben, ezért úgy döntöttem, hogy ezt a szettet még mindenképp megmutatom nektek, már csak azért is, mert augusztus közepétől szinte csak ezt hordtam.
Erre a szoknyára nagyon olcsón, leárazáson sikerült lecsapnom, és pont illik a kedvenc Adidas dzsekimhez. A piros szemüveg a Szia+-ból van, (tele van az üzletük mindenféle különleges kiegészítővel, érdemes betérni hozzájuk) szerintem irtó menő, ráadásul egyből feldob bármilyen minimalista összeállítást.
Csak hogy kicsit aktualizáljam a bejegyzést: ez a szett egy fekete harisnyával és egy fekete sportcipővel még bőven kora ősszel is megállja a helyét.

Fortunately, I was wrong at the previous outfit post, that was not the last summer outfit that we could shoot. At the weekend it was very hot here in Budapest, so I decided to show you this outfit also, because this was my favourite at the end of the season.
I bought the skirt very cheap on a sale, and it perfectly matches my loved Adidas jacket. The red glasses are from Szia+, if you are visiting Budapest you must see that shop, they sell really unique and amazing accessories. These glasses make every minimalist outfit look better.
Just to make this look fit the actual season: you can perfectly wear it with black tights and sneakers at the beginning of autumn also.


Top: Ebay / Skirt: H&M / Jacket: Adidas / Glasses: Szia+ / Shoes: CCC














Fotózás közben találkoztunk egy cicussal! ♥
We met a cat while shooting!

Fotók: Exkluzive


6 megjegyzés:

Minden vélemény számít!