2017. augusztus 7., hétfő

Sheila krémdeó és szappanok

Ma egy újabb természetes, magyar, vegán és CF márkáról fogok nektek írni, amit talán még sokan nem is ismertek, pedig szuper termékeik vannak. Négy szappant és egy krémdeót kaptam tesztelésre, amikről egyből gondoltam, hogy szeretni fogom őket, hiszen elég csak az összetevőiket megnézni. A kérdés számomra inkább az volt, hogy miben emelkedhet ki a Sheila más magyar, természetes márkák közül, mint például a Manna, a PomPom vagy az Eszterkrém. Már több mint egy hónapja használom a termékeket, úgyhogy sikerült megtalálnom a választ a kérdésemre. Ha kíváncsi vagy a márkára részletesebben, akkor kattints tovább a teljes bejegyzésért!


LEVENDULA-GRAPEFRUIT KRÉMDEÓ
Elárulok nektek valamit: már egy éve nem igazán használok dezodort. Ez először így durvának tűnhet, de még a barátom se vette észre, pár napja valahogy szóba került és teljesen ledöbbent. "De hát.. nem is vagy büdös! :D " Az az igazság, hogy a dezodorok iszonyatosan egészségtelenek, mert meggátolják az izzadást, pedig nem azt kell meggátolni, hanem a kellemetlen szagokat elfedni, amire például tökéletes egy ilyen krémdeó.
Ennek a Sheila krémdeónak csodálatos illata van, egyszerűen annyira jól illik a levendula a grapefruithoz, ráadásul nagyon tartós is, órákon keresztül (volt, hogy még a nap végén is) érezni  a finom illatát. Az ilyen természetes dezodorokhoz először hozzá kell szoktatni a tested, hiszen minden, amit eddig eltömítettél éveken keresztül a káros dezodorokkal, az elkezd kitisztulni, és bizony kell neki 2-3 hét, de megéri.


SZAPPANOK
Ezekben a szappanokban két közös pozitívum van, ami miatt kiemelkednek a természetes kozmetikumok közül. Először is extra jól hidratálnak, pihe-puha lesz a bőröm zuhanyzás után, ráadásul tartósan, ez utóbbi pedig elég ritka. A másik pedig a finom illatuk, és itt is szintén a tartósságot emelném ki, használat után elég sokáig érzem még magamon.

DINNYESZAPPAN
Ehhez nem igazán tudok semmi extrát hozzáfűzni, egyszerűen csak isteni az illata, meg persze ez is szépen hidratál, akár csak a többi.

AMAZONAS TITKA SZAPPAN
Ez a szappan egy igazi nyári alapdarab, és nem csak a frissítő narancsos illata miatt, hanem a benne található anatto por miatt is, ami egy az Amazonas vidék erdeiben honos fa magvaiból előállított por. Különlegessége abban rejlik, hogy gyorsítja a barnulást, hozzájárul, hogy bőrünk hosszabb ideig megőrizze a barnaságot, segíti a bőr védekezését a napozás jelentette veszélyekkel szemben, csökkenti a bőr öregedését és még rovarriasztó hatású is. Ezt a szappant vittem magammal nyaralásra, és azt tapasztaltam, hogy tényleg mintha egy kicsit gyorsabban és szebben is barnulnék.

SHEAVAJ LEVENDULA SZAPPAN
Ezt a szappant én arctisztításra szeretem használni, a shea vaj a hidratálásért, a levendula pedig a fertőtlenítésért felel.

Eleinte nem gondoltam volna, de a négy közül ez lett a kedvencem. Számomra nagyon finom, nyugtató illata van, ezért ezt esténként szeretem használni. Akár csak az Amazonas titka szappan, ez is nagyszerű választás nyárra, mert kiváló leégett bőr kezelésére vagy rovarcsípésre. Ez utóbbi tényleg igaz, már leégésben és csípésben is volt részem a nyáron és mindkettőt minimálisan nyugtatta.

Összességében tehát nekem mindegyik kipróbált termék bevált, a szappanok pedig kifejezetten a kedvenceim lettek, mert tartósan hidratálnak és az illatuk is sokáig érezhető a bőrön használat után.



1 megjegyzés:

  1. These products are beautiful and seem really beneficial to the skin. I love how you displayed everything on the flowers.

    VálaszTörlés

Minden vélemény számít!