2017. július 14., péntek

OUTFIT - City Casual

Ez számomra a tökéletes nyári rohangálós szett! Kényelmes, laza, minimalista és a meleg napokon is megállja a helyét. Egyértelműen a nadrág az outfit alappillére, szinte bármilyen egyszerű crop toppal és cipővel kombinálhattam volna, a végeredmény hasonló lenne.
Nem szoktam árakkal dobálózni, de ezúttal muszáj megemlítenem, hogy a szett minden darabját leárazva, vagy iszonyatosan olcsón vásároltam. A farmer és a hátizsák 3.000, a szandál 2.500, a top pedig 7.99 dollárba került, bár utóbbit együttműködés keretein belül kaptam. Ezzel tényleg csak azt akarom üzenni nektek, hogy minimális összegből is szuper szetteket lehet kreálni, ha egy kicsit leleményes az ember.
This is the perfect summer street outfit to me! Comfy, casual, minimalist and also suitable for the hot days. Obviously, the jeans are the base, I could easily combine it with any simple crop top or shoes, the final result would be the same.
Usually I don't write about prices, but now I have to mention that I bought every piece of the outfit on sale or on a very low price. The jeans and the backpack was 3.000 Ft (apx. 10 euros), the shoes were 2.500 Ft (apx. 8 euros), and the top is only 7.99$ on Romwe. So my message is, that you can create amazing looks easily with a low budget too, you just have to be a little inventive, and look for the sales.


Top: Romwe / Jeans: Bershka / Shoes: second hand / Sunglasses: from France / Backpack: BershkaFotók: Exkluzive

2 megjegyzés:

  1. This outfit does seem right for hot days. Those sandals look really comfy and airy.

    VálaszTörlés

Minden vélemény számít!