2017. június 6., kedd

Inecto Naturals Infusion nyári kiadás (trópusi gyümölcs és menta-lime)

Végre már hivatalosan is beköszöntött a legmelegebb évszak, ezért mivel mással indíthatnám a júniust, ha nem egy CF márka nyári limitált kiadásának a bemutatásával? Mint már sokan tudjátok, az Inecto Naturals az egyik kedvenc vegán márkám, annyira jó termékeik vannak! Sokszor volt már Inecto teszt a blogon, de ezúttal egy különlegessel készültem, mivel ez egy speciális, limitált kiadás. Ha kíváncsi vagy, hogy mi a véleményem róluk, akkor kattints tovább a teljes bejegyzésért!


Ez az Infusion termékcsalád kivételesen csak a Rossmann üzleteiben szerezhető be és tartalmaz egy tusfürdőt, valamint egy testápolót két különböző illatban: édes trópusi gyümölcs és menta-lime.


Tudom, hogy mindig kiemelem ezt a blogon, de csomagolás terén én mindig a minimalista vonalat preferálom, viszont vannak kivételek. Gondolom nem lepek meg senkit, ha azt mondom, ez is egy kivétel. :) Öröm ránézni ezekre a zöld/narancsszínű vidám csomagolásokra, már maga a látvány is egy kicsit jobb kedvre derít. A tubusok alja pedig már nem csavaros (mint régebben), hanem pattintós, így sokkal gyorsabb és könnyebb is az adagolás.


Ennél a kiadásnál egyértelműen az illat a lényeg. A trópusi gyümölcsös változatról nekem egyből egy finom ananászos gyümölcsturmix jutott eszembe (amit imádok reggelizni), a menta-lime változatról pedig rögtön egy tegerparti nyaralás ugrott be. Mindkét illat nagyon finom, enyhén (semmiképp sem émelyítően) kókuszos, édes és vitalizáló, épp ezért szeretem őket reggel, vagy sportolás után használni.
A testápolóknak nagyon tartós az illata, ha bekenem vele magam, akkor még egy órára rá a szobámban is azt érzem, nem is kell illatgyertya. :D A tusfürdő már kevésbé tartós, de annál frissítőbb.


Nagyon száraz bőrre semmiképp sem ajánlanám a testápolókat, de így nyárra szerintem tökéletesek, azért kellően hidratálnak.


Összességében bátran ajánlom mindkét illatot, és mindkét terméket, nem fogtok csalódni bennük, igazi nyári must have darabok!

Így a bejegyzés végén pedig szeretném még felhívni a figyelmeteket egy szuper nyereményjátékra. Ha 2017. május 6. és július 2. között vásárolsz legalább egy db Inecto terméket (mindegy mit), és készítesz egy fotót háziállatodról a vásárolt termékkel, akkor segítesz a Rex Állatotthonnak gyűjteni, ráadásul megnyerheted akár a fődíjat is, egy 2 fő (+háziállat) részére szóló 3 napos wellness hétvégét az Erzsébet Park Hotel*** Superior-ba! Ezen felül pedig minden 5. érvényes képfeltöltés gazdája garantált nyereménnyel lesz gazdagabb, minden 10. után pedig ötezer forinttal támogatják a Rex Kutyaotthont. Ez elég jól hangzik, nem? :) Én biztosan küldök majd be képet, további infókat IDE kattintva találtok, jelentkezni is az előbbi linken tudtok.


2 megjegyzés:

  1. Az ajánlásodra vettem meg az argános sampont és bár nekem szárít (mint minden sampon) a többi pozitívuma miatt nagyon szeretem. A lime-menta kiadás pedig nagyon csábítóan hangzik, így a nyereményjátékkal a jó ügy érdekében valószínűleg kipróbálom majd :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lehet érdemes lenne kipróbálnod a szappan samponokat is, hátha. :) Vagy egy jó kis 10-20 perces kókuszolaj (+lenmagolaj/ ricinusolaj/ argánolaj) pakolás hajmosás előtt. Vaaagy az Inecto hajolaja, nekem az vált be a legjobban szárazságra.
      Na, akkor már indok is van az Infusion kipróbálására.. :)

      Törlés

Minden vélemény számít!