2017. március 20., hétfő

Aktuális SheIn kedvencek

Ritkán adódik ilyen, de ha éppen nagyon ráérek, vagy a tanulásra szánt időt szeretném elsunnyogni, akkor szeretek a SheIn oldalán nézelődni, nagyon jó árban lehet náluk szuper cuccokat kifogni, ráadásul a kínálat nagy része szezonális inspirációnak sem utolsó. Ebben a bejegyzésben az aktuális kedvenceimet válogattam nektek össze, csupa tavaszi-nyári darab. A linkekért és a teljes bejegyzésért kattints tovább!

1. FEKETE BLÚZ Imádom a szabását és a virágos hímzést az oldalán, nagyon különleges darab.

2. KÉK BLÚZ Egyszerű, de nagyszerű!

3. KÉK FODROS RUHA Első látásra szerelem! Öltözködés terén inkább a letisztult, komolyabb ruhadarabokat részesítem előnyben, de nyáron azért szeretek "lányosabb" ruhákat is hordani, ráadásul ennek kicsit ilyen Lolita feelingje is van. Kell!

4. KÉK LENGE RUHA Igazi lenge, nyári must have darab!

5. FEKETE VIRÁGMINTÁS RUHA Ez a ruha nekem inkább őszies és kora tavaszi stílusú, de az biztos, hogy meseszép! Egy fekete harisnyával és egy fekete bakanccsal tudnám leginkább elképzelni.

6. FEKETE RÓZSÁS PÓLÓ Valahogy ebbe a pólóba én egy mélyebb jelentést is belelátok, de ez lehet, hogy csak az én fejemben van így, talán ezért is tetszett meg annyira. :)

7. KOCKÁS ING Ez a fekete kockás ing azt hiszem tökéletesen tükrözi azt az igazi francia hanyag eleganciát.

8. FEHÉR CSIPKÉS RUHA Ehhez már tényleg semmi hozzáfűznivalóm nem maradt, egyszerűen gyönyörű ez a ruha.


1 megjegyzés:

  1. These are so beautiful! They look like they'll last you a good amount of time too! x They are really cute! You will like to see more fashion from here.

    VálaszTörlés

Minden vélemény számít!