2016. október 25., kedd

OUTFIT - Black is always a good idea

Egyszerűen nem tudok leszokni a tetőtől-talpig fekete szettekről, bár az az igazság, hogy nem is szeretnék. Imádom! Elvben nagyon unalmasnak és hétköznapinak tűnhetnek, de szerintem jól kombinálva bármilyen színes outfit-et leköröznek. Fontosnak tartom az apró részleteket egy egyszínű szettnél, mint például az ékszereket, a különböző anyagok kombinálását, az itt-ott felbukkanó kivágásokat, szándékos szakadásokat, és persze mindezt fel lehet még turbózni egy élénkebb színű rúzzsal és/vagy különleges színű körömlakkal is.
A legtöbb divatblog és női magazin arra buzdítja az olvasókat, hogy lépjenek ki a komfortzónájukból és hordjanak minél többféle színt és mintát, de ilyenkor mindig eszembe jut, hogy ez tényleg annyira jó dolog lenne? Nem mindenkinek a személyiségéhez illenek az élénk színek, és ami még fontosabb; sokan bármennyire is próbálkoznak nem érzik jól magukat színesben. Én azt mondom engedjétek el ezt "tűnjünk ki a tömegből, hordjunk vibráló árnyalatokat, extrém mintákat" dolgot, és vegyétek fel azt, amiben igazán jól érzitek magatokat, legyen az akár tetőtől-talpig fekete!

Top: SheIn / Farmer: H&M / Kabát: kínai üzletből / Napszemüveg: Ebay / Nyaklánc: Ebay / Bakancs: Tamaris
















Fotók: Exkluzive


Nektek hogy tetszik?

4 megjegyzés:

  1. Completely in love with this fall look!

    VálaszTörlés
  2. Én is nagy full fekete rajongó vagyok, abban érzem magam a legjobban. A kabátod nagyon tetszik! Régen vetted? Melyik üzletben?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Most vettem kb 1 hónapja, de még mindig lehet kapni, pont a héten jártam arra, és láttam! :) A Dózsa György úton, az 56-osok tere után van egy kis kínai ruhaüzlet, ki van pakolva pár ruha, egy pincébe kell lemenni, ott vettem. :) 6 féle színben kapható, és csak 5e ft.

      Törlés

Minden vélemény számít!