2016. február 29., hétfő

Tavaszi kívánságlista

Elég kiszámíthatatlan mostanában az időjárás, de volt már szerencsénk pár napsütéses, melegebb naphoz, amitől én teljesen tavaszias hangulatba jöttem és egy nagy adag inspirációt szívtam magamba. Már a leárazásokon is a jobb időre vásároltam, szóval alig várom már a meleget, hogy hordhassam az új szerzeményeimet, és nektek is megmutathassam outfit poszt formájában.
Természetesen idén sem maradhat el a rendhagyó kívánságlistás bejegyzés, hiszen minden évben van pár olyan darab, amit mindenképp szeretnék majd beszerezni.
A teljes bejegyzésért kattints tovább!

FEHÉR SPORTCIPŐ - A képen lévő Reebook-ra pályázom, de még nem tudom hol fogom beszerezni, mert egy üzletben sem láttam eddig. Egyébként egy sápadtrózsaszín vagy babakék cipőnek is nagyon örülnék. Az előbb említett két színbe a levendulával kiegészítve teljesen szerelmes lettem az utóbbi időben, szerintem jó pár ruhadarabot és kiegészítőt be fogok szerezni ezekben az árnyalatokban az idei tavaszra/nyárra.

HÁTIZSÁK - Már körülbelül két éve vágyom egy letisztult, fehér hátizsákra, bár beérem egy egyszerű, elegánsabb stílusú feketével is, ha úgy van. A képen lévők pont olyanok, mint amilyeneket elképzeltem, hasonlókat keresek.

SZOKNYÁK - Már lassan két éve szinte mindig szoknyát hordok, szóval nem baj, ha minél több van belőlük, egy levendula színűt például mindenképp szeretnék.

TOPPOK - A tavaszi/nyári ruhatáram fele különböző toppokból áll, ha jön a jó idő, akkor gyűjtője leszek az aranyos, romantikus és olykor egyszerű felsőknek.

+1 PASZTELL BŐRDZSEKI - Erre különösebben nincs szükségem, de szívesen viselnék egy ilyen dzsekit tavasszal.


Nektek mik szerepelnek a tavaszi kívánságlistátokon?

7 megjegyzés:

  1. Szia Dominika :))
    Imádom a szoknyákat és van is egy-két darabom. Szeretném a mindennapokba beépíteni, akár úgy mint te, mindennaposan hordani őket. Mit ajánlasz hogy kezdjek neki? Hogy tudod őket magabiztosan hordani? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia :)
      Szerintem mindenképp egy egyszerű A-vonalú feketével kezdj, mert az kb mindennel jól néz ki. Pl így, ez egy tipikus hétköznapi szettem: http://pretty-and-nice.blogspot.hu/2016/01/outfit-braids.html
      Az outfit rovat alatt rengeteg szoknyás szettet láthatsz tőlem, nézegesd meg őket, hátha találsz olyat, amiből ötletet meríthetsz. :)
      Magabiztosan pedig akkor fogod tudni hordani őket, ha kényelmesek számodra, mind hosszban, mind méretben. Szeles időben pedig hanyagold őket, annyiszor jártam már meg emiatt.. :D

      Törlés
  2. Képzeld, én is áttértem a mindennapi szoknyás öltözékre, és azóta annyival jobban érzem magam a bőrömben! Minden nap élvezettel lépek ki az utcára és alig várom, hogy levegyem a kabátom és csak a harisnyámban, szoknyámban és egy szép blúzban legyek (ezek csak nagyvonalak, természetesen)! Nem szeretnél esetleg egy ilyen szoknyás bejegyzést írni? Én nagyon örülnék neki. Pl: hol érdemes körülnézni, melyik alkalomhoz milyen illik, de a harisnyákról is szívesen olvasnék. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De jó! :) Szerintem is sokkal jobb érzés szoknyát viselni, már csak azért is mert kényelmesebb, ráadásul csinos is. :)
      Bejegyzéshez pedig szuper ötletet adtál, mindenképp írok erről a közeljövőben!

      Törlés
    2. Kiegészítve: még nagyon örülnék egy olyan szoknyás bejegyzésnek is, hogy pl milyen felsőkkel kombináljuk, illetve az is érdekel, hogy a tavasz beköszöntével milyen cipőket lehetne viselni. Eléggé magas vagyok (184 cm), így a magassarkú nekem kiesik, emiatt pedig bajban is vagyok.. :/

      Törlés
    3. Köszönöm az ötleteket, hamarosan majd válogatok belőlük! :)

      Törlés

Minden vélemény számít!