2015. január 15., csütörtök

VÉLEMÉNY - La Roche-Posay Effaclar Duo habzó arctisztító és arckrém pattanások ellen

Sosem volt pattanásos az arcbőröm, mivel inkább száraz bőrű vagyok, csak néha jelent meg rajta egy kettő. Decemberben viszont teljesen megőrült a bőröm, és nagyon csúnya lett. Ennek az egyik oka biztosan az, hogy rég voltam kozmetikusnál arckezelésen, (terhes lett, másra pedig nem bízom az arcom) a másik pedig valószínűleg a sok stressz. Ezért hát karácsonyra ezt a két La Roche-Posay terméket kértem, mert sok jót hallottam róluk és magáról a márkáról is, valamint azt tapasztaltam, hogy arcápolás terén a gyógyszertári termékek a leghatásosabbak.
Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor kattints tovább!

HABZÓ ARCTISZTÍTÓ GÉL ZSÍROS, ÉRZÉKENY BŐRRE (2500 Ft körül/125 ml)
Mit ígér?
Kíméletesen tisztítja meg a bőrt, a bőr érzékenységének figyelembe vételével. Eltávolítja a szennyeződéseket és a felgyülemlett faggyút. Az arcbőr tiszta és friss lesz. Szappanmentes, színezőanyag-mentes, parabénmentes, alkoholmentes.

Mi a véleményem?
Minden amit leírnak igaz. Kellően habzik és nagyon jól tisztít, minimális sminket is képes eltávolítani. Használat után hihetetlenül tisztának és frissnek érzem az arcbőröm. Az illatát a natúr szappanhoz tudnám hasonlítani.

KORREKCIÓS BŐRMEGÚJÍTÓ BŐRÁPOLÓ PROBLÉMÁS ARCBŐRRE (4.200 Ft/40 ml)
Mit ígér?
Csökkenti a bőrhibákat, kitisztítja az eltömődött pórusokat. Az akné utáni foltok ellen. 8 nap után a bőrhibák jelentősen csökkennek, 4 hét után kitisztult pórusok, egyenletes bőrfelszín. Hosszan tartó hidratálás, mattító hatás, nem ragad, nem zsíros, kiváló sminkalap.

Mi a véleményem?
Számomra nagyon meglepő volt, hogy egy ilyen krém alkalmazható pattanások ellen, mármint teljesen olyan az állaga és a fehér színe is, mint egy erős hidratáló arckrémnek. Mondjuk ezzel biztos csak én vagyok így. Egy hét után, már kezdtem látni a változásokat, már csak kisebb pattanásaim voltak néhány helyen. Így 3 hét használat után őszintén kijelenthetem, hogy csodát tett az arcommal. Egy pattanás sincs rajta, a miteszereim is eltűntek, és emellett még pihe-puha is az arcom, valóban hidratál ez a krém, amellett, hogy helyrehozza a problémás arcbőrt. Sminkalapként nem próbáltam, mert csakis esténként használom, de biztosan annak is megállná a helyét, mert pillanatok alatt beszívódik és valóban nem zsíros. Az arcom szárazabb részeire (orr, szemkörnyék) azért reggelente szükség volt hidratálókrémre.

A krém adagolása is nagyon egyszerű ezzel a csúcsos fejjel.


Összességében csakis ajánlani tudom mindkét terméket, az arckrémet főleg, mert tényleg csodát tesz a problémás arcbőrrel. Megéri ennyit kiadni rá.


4 megjegyzés:

  1. Nagy kedvencem mind a kettő, a krém már majdnem egy éve minden nap a hűséges társam. :) És igen, sminkalapnak is kiváló, kifejezetten tartós rajta az alapozó/BB. ;)

    VálaszTörlés
  2. Az arclemosót használom, nekem nagyon bevált. És piros pont jár neki azért, hogy sokáig elég a 200 ml :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, azt ki is felejtettem a bejegyzésből, hogy nagyon sokáig elég lesz! :)

      Törlés

Minden vélemény számít!